Waarom kiezen voor Bosch EXCLUSIV

Waarom kiezen voor Bosch EXCLUSIV

We kunnen ons bijna geen leven zonder huishoudelijke apparatuur meer voorstellen. Op de markt zijn er duizenden modellen te vinden, waardoor de keuze steeds lastiger wordt. De Bosch EXCLUSIV modellen bieden extra comfort ten opzichte van de standaardmodellen. Maar welke extra’s bieden deze modellen? Deze blog geeft de grootste voordelen weer, lees snel verder om meer over Bosch EXCLUSIV te ontdekken!

Bosch EXCLUSIV

Bosch staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van huishoudelijke apparaten. Door de jaren heen heeft Bosch veel vernieuwing aangebracht op hun apparaten, zo ook op de Bosch EXCLUSIV-lijn. Bij de huishoudelijke apparaten van Bosch EXCLUSIV kun je alles verwachten van wat je gewend bent van Bosch, plus dat beetje extra. De apparaten bieden extra kwaliteit en comfort op verschillende gebieden. Door de extra geluidsisolatie zijn de wasmachines en drogers nauwelijks te horen en de apparaten zijn te herkennen aan het stijlvolle design, denk hierbij aan de chromen details. Door het stijlvolle design heb je net dat beetje meer, zodat je weet dat je een witgoedapparaat hebt van hoge kwaliteit. Met de EXCLUSIV-lijn van Bosch haal jij je duurzame, huishoudelijke apparaat van hoge kwaliteit in huis.

EXCLUSIV-wasmachines

De wasmachines van Bosch staan bekend om hun betrouwbaarheid en goede kwaliteit. Dit komt, doordat de apparaten eerst uitgebreid getest worden. Daarnaast wassen de Bosch wasmachines heel zuinig en verbruiken de apparaten minder energie en water. De Bosch EXCLUSIV wasmachines bieden extra geluidsisolatie, wat wel 2dB stiller is dan andere wasmachines.

Bosch EXCLUSIV-wasdrogers

Bosch wasdrogers zijn er in verschillende soorten en maten, Bosch heeft bijvoorbeeld condens- en warmtepompdrogers. De condens drogers reinigen zichzelf tijdens het drogen van jouw was, hierdoor hoef je de condensor niet meer zelf schoon te maken. De Bosch warmtepompdrogers drogen je kleding, veilig en op lage temperaturen. De Bosch EXCLUSIV wasdrogers bieden extra geluidsisolatie, hierdoor hoor je de droger een stuk minder.

Bosch producten huren?

Ben jij na het lezen van deze blog nou geïnteresseerd geworden in Bosch of in Bosch EXCLUSIV? Bij Skala bieden we een ruim assortiment aan met onder andere Bosch producten. Bij Skala huur je eenvoudig en voordelig de beste producten van topmerken als Bosch, hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Skala biedt een Bosch assortiment bestaande uit wasmachines, drogers, koelvriescombinaties, koelkasten, vriezers, fornuizen en vaatwassers.  Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

4 producten(en)