Wat te doen tijdens de feestdagen?

Wat te doen tijdens de feestdagen?

Pasen is nog maar net afgelopen of de volgende feestdag staat al weer voor de deur. De periode van april tot en met juni zit vol met de feestdagen, naast Pasen staan in deze periode nog Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren op de planning.

Tv kijken

Tijdens de feestdagen Koningsdag, Bevrijdingsdag en Hemelvaart komt een goedwerkende tv extra goed van pas. Er word namelijk bij al deze feestdagen wel iets interessants op tv uitgezonden.

Zo kan je op woensdag 27 april met Koningsdag het bezoek van de Koning en zijn gezin aan Maastricht live op tv volgen en kan je als je bijvoorbeeld geen kaartjes hebt weten te scoren voor 538 koningsdag dit toch live meemaken via de tv.

Bij Bevrijdingsdag denken we meteen aan de herdenking die de dag ervoor op 4 mei gedaan is op de dam in Amsterdam. Ook deze herdenking is zoals ieder jaar te zien op televisie. Daarnaast zijn er rond deze periode van 4 en 5 mei verschillende documentaires, films & series over de tweede wereldoorlog, zoals 13 in de oorlog op televisie te zien.

Tijdens Hemelvaart dat dit jaar op donderdag 26 mei valt, wordt op NPO 1 om 20:30 het vervolg uitgezonden van The Passion onder de naam The Passion Hemelvaart. In The Passion Hemelvaart wordt verteld hoe het verhaal over Jezus en zijn volgelingen verder gaat.

Tv huren bij Skala.nl

Deze gebeurtenissen, films & series wil je natuurlijk kunnen zien op een mooie grootte tv. Nieuwe tv’s zijn echter duur om te kopen, maar gelukkig heeft Skala.nl hiervoor de oplossing. Bij Skala.nl huur je namelijk een grootte tv voor een laag bedrag per maand. Skala.nl heeft een ruim aanbod van tv’s. We bieden namelijk tv’s aan in 5 verschillende inchmaten: 32 inch, 43 inch, 55 inch, 65 inch & 75 inch. Daarnaast zijn alle tv’s die wij aanbieden smart TV’s, hierdoor kan je dus ook de tv bedienen vanaf je smartphone. Bovendien komen de monteurs van Skala.nl jouw nieuwe televisie volledig gratis afleveren en installeren.

BBQ’en met Pinksteren

Pinksteren valt dit jaar op 5 juni hopelijk is het dan net als voorgaande jaren lekker weer, want dat zou betekenen dat we weer de BBQ kunnen aansteken. Als je tijdens Pinksteren gaat Barbecueën is het natuurlijk wel belangrijk dat het vlees goed gekoeld bewaard kan worden in een goed werkende koelkast. Je wilt namelijk zeker in de zomer maanden niet met een kapotte koelkast komen te zitten, omdat dan alles snel zal bederven. Koelkasten zijn net zoals televisies een flinke hap uit je portemonnee als je deze nieuw moet aanschaffen. Gelukkig heeft Skala.nl naast televisies ook koelkasten in haar huuraanbod zitten. Daarnaast biedt Skala.nl ook koelvriescombinaties aan, dus mocht je na de BBQ nog een lekker ijsje willen eten dan is een koelvriescombinatie ideaal om in huis te hebben. Ook jouw nieuwe koelkast of koelvriescombinatie komen onze monteurs gratis bij jouw afleveren en installeren.

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod van koelkasten, koelvriescombinaties en televisies? Bekijk dan snel ons aanbod op Skala.nl.