Wintertijd

Wintertijd

Dit weekend is het alweer zover, de wintertijd gaat weer in, dit betekent dat heel Nederland zich weer afvraagt gaat de klok vooruit of achteruit? Ook op deze vraag heeft Skala.nl voor jou een antwoord. Om te weten of de klok vooruit of achteruit moet is er een handig geheugensteuntje bedacht. Als we het VOORjaar ingaan, gaat de klok VOORuit. Nu gaan we het najaar in, dus gaat de klok een uurtje achteruit. Zo hoef je het nooit meer te vergeten!

Wat te doen in de winter?

In de winter vind iedereen het natuurlijk lekker om heerlijk onder een warm dekentje een leuke film, serie of sportwedstrijd te kijken op TV. Een goede TV is hierbij natuurlijk wel belangrijk. Zit jouw TV toevallig een beetje aan het einde van zijn levensduur? Bij Skala hebben we een prachtig assortiment aan televisies van topmerken als LG, Samsung, Philips en Sony. Deze kun je voor een laag bedrag huren bij Skala.nl. niet alleen de lage maandelijkse prijs is een voordeel, als je jouw contract hebt afgesloten komen onze monteurs de televisie bij jou thuis installeren, maakt niet uit waar je hem wilt hebben! Verder hoef je je tijdens de looptijd van het contract nooit zorgen te maken over wat je moet doen als je televisie het een keertje begeeft. Als je klant bij Skala bent, heb je altijd recht op onbezorgd genieten van je apparaat. Wij zorgen voor onderhoud, eventuele reparaties en ook voor een vervangend product bij storingen! Geen gedoe, geen verassingen en geen zorgen.

Wil jij onbezorgd de wintertijd ingaan met een nieuwe televisie, of ander apparaat? Wordt nu klant bij Skala.nl! nog vragen vooraf? Je kunt altijd vrijblijvend contact op nemen met onze klantenservice, zij helpen je graag om een passend apparaat uit te zoeken, of beantwoorden met liefde jouw vragen over wat een contract bij Skala inhoudt!

4 producten(en)