Waarom stinkt mijn wasdroger?

Een stinkende wasdroger is geen pretje, je net schone frisse was uit de droger halen om erachter te komen dat het helemaal stinkt. Dit wil niemand natuurlijk, daarom hebben we hier wat tips voor jou als jouw droger onaangename geurtjes heeft.

Een stinkende droger

Wat je het beste kunt doen tegen een stinkende droger, is de trommel reinigen. Je kunt dit het beste doen met een doekje en een reinigingsspray. Gebruik het liefst een spray op basis van citroen of gebruik citroensap aangelengd met water. Spray het simpelweg in de droger en haal er een doekje doorheen.

Stinkende was uit de droger

Stinkt jou was als deze uit de droger komt? Dit probleem ligt vaak bij je wasmachine, zo kan het zijn dat je te weinig wasmiddel gebruikt. Gebruik altijd de dosering die op de verpakking van het wasmiddel staat. Is dit niet het probleem? Ruik dan eens goed in de wasmachine, grote kans dat hier het probleem ligt. Wat je kunt doen tegen een stinkende wasmachine lees je hier.

Droger ruikt verbrand

Stinkt je droger of de kleding uit de droger verbrand? Geen reden voor paniek, wel adviseren we de droger niet te gebruiken tot de oorzaak is gevonden. Huur je je droger bij Skala? Neem dan contact op met onze klantenservice en dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een monteur voor de deur staat. Huur je de droger niet van Skala? Neem dan contact op met een monteur. Gebruik de droger niet tot de oorzaak van de geur is gevonden!

Droger huren bij Skala.nl

Wij van Skala.nl willen het voor iedereen mogelijk maken om een wasdroger in huis te halen. Is daarom het kopen van een wasdroger voor jou een te grote investering, dan is een droger leasen bij Skala.nl voor jouw de ideale oplossing. Bij Skala.nl huur jij jouw nieuwe wasdroger van topmerken zoals, LGSamsungBosch & Whirlpool tegen een lage prijs per maand. Bovendien wordt de wasdroger gratis bij jou thuis bezorgd en geïnstalleerd door onze monteur en mocht je wasdroger kapot gaan dan zijn de reparatie kosten voor Skala.nl. Daarnaast biedt Skala.nl jou de mogelijkheid om jouw wasdroger na 3/5 deel van de looptijd om te ruilen tegen een nieuwer energiezuiniger model. Het is namelijk fijn dat een wasdroger 15 jaar mee kan gaan, maar een ouder apparaat gebruikt veel meer energie als een nieuwer apparaat. Nieuwsgierig geraakt? Klik dan hier om ons huurassortiment van wasdrogers te bekijken.

Heb je nog vragen over welke wasdroger het beste bij jou past? Bekijk dan gerust ons aankoopadvies van wasdrogers of neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

 

5 producten(en)