Een wasmachine of wasdroger voor uw zaak!

Heeft u een wasmachine of droger nodig voor uw zaak en maakt u liever niet de grote aankoop? Een droger of wasmachine huren is uw oplossing! Bij Skala.nl huurt u erg eenvoudig en snel een A-merk wasmachine of droger van Samsung, LG of Bosch. Daarbij biedt Skala.nl ook nog een voordelig wasmiddelabonnement; voor een paar euro per maand heeft u altijd kwalitatief wasmiddel voor uw zaak! We helpen u graag met ons aankoopadvies voor wasmachines of ons aankoopadvies voor drogers.

6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren


6 artikelen
Van hoog naar laag sorteren

Huur vertrouwd bij Skala.nl

Elektronica gaat altijd op de onhandigste momenten kapot; bijvoorbeeld wanneer er een pandemie begint… Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij je wasmachine of -droger, dan is het aankoopbedrag toch wel hoog als u deze ineens moet kopen. Een goede oplossing zou dan zijn; een wasmachine of -droger huren. Voor een vast bedrag per maand is uw zaak verzekerd van een A-merk apparaat met een doorlopende service. Op deze manier weet u zeker dat het apparaat altijd werkt en hoeft uw bedrijf bij eventuele reparaties geen kosten te maken. Alles is inbegrepen in de maandprijs.

Een wasdroger huren voor particulieren is naast zakelijk huren uiteraard ook mogelijk.

Het voordelen van een apparaat huren!

Witgoed huren heeft een aantal voordelen voor uw bedrijf. Zo heeft u geen grote kostenpost op onverhoopte momenten. In plaats daarvan betaalt uw bedrijf maandelijks een overzichtelijk, vast bedrag. Uw bedrijf heeft keuze uit wasmachines of -drogers met veel vulgewicht, of wat minder vulgewicht. Ook hebben we een aantal A-merken voor u beschikbaar, waardoor uw bedrijf ongetwijfeld voorzien is van de beste kwaliteit apparaten!

Wilt u nog meer besparen? Onze apparaten zijn erg zuinig. We hebben de keuze uit energielabels als: B, A of A+. De kosten kunnen ook nog meer gedrukt worden met onze tweedehands wasmachines en tweedehands wasdrogers.

Een apparaat huren bij Skala.nl

We maken gebruik van Focum, een onafhankelijke kredietwaardigheidstoets. Ook kijken wij of uw bedrijf niet in de financiële problemen komt als u bij ons gaat huren. Huurt u bij ons, maar blijkt dat het bedrijf het maandelijkse bedrag toch niet makkelijk kunt betalen? Dan zoeken we samen met uw bedrijf naar een oplossing.

Bezorging, installatie en servicegarantie van uw apparaat

Als het contract rond is bezorgen wij het apparaat gratis naar uw bedrijf en sluiten we alles gratis voor u aan. Dit is het minimale wat u kan verwachten van onze service, want er is nog veel meer. Als er tijdens de huurtermijn iets kapot gaat, kan uw bedrijf altijd rekenen op onze service: we repareren het apparaat kosteloos en brengen als het nodig is een vervangend model van minimaal dezelfde kwaliteit. Net als bij particulier droger huren bent u verzekerd van een complete ontzorging.

Vraag het onze specialist

Bent u benieuwd welke droger het beste bij uw bedrijf past of wilt u meer weten over het huren van een apparaat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij vertellen u graag meer!