Bekijk het nieuwe Eredivisie seizoen op de beste televisie.

Bekijk het nieuwe Eredivisie seizoen op de beste televisie.

Op dit moment zijn alle Eredivisie voetbalclubs in Nederland nog druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe voetbalseizoen. Zo worden er op dit moment oefenwedstrijden gespeeld en wordt er alles aan gedaan om het team waar nodig nog te versterken met nieuwe spelers, want binnenkort begint de Eredivisie weer.

Wanneer begint de Eredivisie?

Op vrijdagavond, 5 augustus is het zover dan wordt er in Heerenveen om 20:00 uur voor het eerst afgetrapt in dit nieuwe eredivisie seizoen. Sportclub Heerenveen speelt dan de openingswedstrijd van dit seizoen tegen Sparta Rotterdam.

Drie nieuwe clubs

Vorig seizoen zijn er net zoals het jaar ervoor drie teams vanuit de Keuken kampioen divisie naar de Eredivisie gepromoveerd. FC Emmen en FC Volendam bemachtigde hun plek in de eredivisie door als nummer 1 en nummer 2 te eindigen in de competitie. De derde gepromoveerde club, Excelsior Rotterdam moest voor promotie naar de eredivisie iets meer moeite doen. Zij moesten namelijk eerst nog drie andere clubs verslaan om het derde en daarmee laatste plekje in de eredivisie te bemachtigen. Na een spannende wedstrijd tegen ADO Den Haag op 29 mei, die uiteindelijk beslist werd met strafschoppen wist Excelsior te promoveren naar de Eredivisie.

Verwachting van het nieuwe seizoen

De Eredivisie was vorig seizoen voornamelijk onderin spannend tot en met de laatste wedstrijd en dat is ook terug te zien in de eindstand. Het verschil tussen de nummer 17 en nummer 9 was namelijk na de laatste speelronde maar 9 punten. Voor dit nieuwe seizoen wordt wederom verwacht dat aan het einde van de competitie de verschillen niet groot zullen zijn, omdat er een heleboel teams in de Eredivisie zitten die gelijkwaardig aan elkaar zijn.

Als deze verwachting uitkomt gaan we dus weer mogen genieten van een hoop spannende wedstrijden in de Eredivisie. Deze wedstrijden wil jij natuurlijk kunnen zien op het beste televisiescherm. Bij Skala.nl hebben wij daarom nu drie televisies van Samsung geselecteerd in de inchmaten 43, 55 & 65, waarbij je de eerste 6 maanden de inchmaat als korting krijgt. Hierdoor kan jij de start van het nieuwe Eredivisie seizoen extra voordelig op een uitstekend televisiebeeldscherm bekijken.

Televisie huren bij Skala.nl

Mocht je toch liever een televisie willen van een ander merk, dan is dat geen probleem. Bij Skala.nl bieden we namelijk ook televisies aan van de topmerken Philips, LG en Sony. Ook deze televisies huur je bij Skala.nl voor een lage prijs per maand. Daarnaast wordt jouw nieuwe televisie gratis bij jouw thuisbezorgd en geïnstalleerd door onze monteur en mocht je televisie gedurende de looptijd van je contract kapotgaan dan zijn de reparatie kosten voor Skala.nl. Daarnaast biedt Skala.nl jou de mogelijkheid om jouw televisie na 3/5 deel van de looptijd om te ruilen tegen een nieuw model. Zo kan jij altijd zonder zorgen blijven genieten van een televisie met de nieuwste functies.

Heb je nog vragen over welke televisie het beste bij jou past? Bekijk dan gerust ons aankoopadvies van televisies of neem contact op met onze klantenservice zij helpen je graag verder.