Beleef de finale van Feyenoord alsof je er zelf bij bent

Beleef de finale van Feyenoord alsof je er zelf bij bent

Woensdag 25 mei is het zover Feyenoord speelt dan voor het eerst in 20 jaar weer een Europese finale.

De weg die Feyenoord aflegde naar de finale

Om in deze finale te komen moest Feyenoord eerst drie voorrondes overleven tegen het Kosovaarse FC Drita, het Zwitserse FC Luzern en het Zweedse IF Elfsborg. Nadat Feyenoord deze voorrondes overleefde, volgde de groepsfase met daarin het Israëlische Maccabi Haifa, het Duitse Union Berlin en het Tsjechische Slavia Praag. Nadat Feyenoord eerste werd in deze groep versloeg het team van Arne Slot in de achtste finale het Servische Partizan en versloeg het in de daaropvolgende kwartfinale het Tsjechische Slavia Praag voor een tweede keer. De laatste halte voor de finale was de halve finale tegen het Franse Olympique Marseille. Doordat Feyenoord ook deze tegenstander wist te verslaan mede door twee goals van de populaire spits Cyriel Dessers plaatste Feyenoord zich op donderdag 5 mei voor de finale van de Conference League.

Waar wordt de finale van de Conference League gespeeld?

In deze finale van het nieuwe Europese toernooi, mag Feyenoord het op woensdag 25 mei opnemen tegen de Italiaanse tegenstander AS Roma. Deze eerste finale van dit Europese toernooi wordt gespeeld in het land Albanië in de stad Tirana. De finale wordt gespeeld in het stadion genaamd Air Albania Stadion, dit is het stadion waarin het nationale elftal van Albanië zijn thuiswedstrijden speelt. Helaas heeft dit stadion maar een capaciteit voor 22.500 toeschouwers, door deze beperkte capaciteit van het stadion zullen veel Feyenoord-supporters in Nederland blijven. Door de UEFA (de Europese voetbalbond) zijn maar 3.000 kaarten beschikbaar zijn gesteld voor Feyenoord-supporters.

Beleef de finale alsof je zelf live in het stadion zit

Gelukkig heeft Skala.nl voor dit probleem de perfecte oplossing. Wij verhuren vanaf nu namelijk de splinternieuwe NANO televisies van het topmerk LG  in de inchmaten 65, 55, 50 & 43 inch. Deze NANO LG televisies beschikken over een NanoCell Display. Deze techniek zorgt voor de beste kleur weergaven, waardoor jij kan genieten van supermooie realistische beelden, hierdoor lijkt het net alsof je zelf bij de finale in Tirana aanwezig bent.

Televisie huren bij Skala.nl

Mocht je toch liever een televisie willen van een ander merk, dan is dat geen probleem. Bij Skala.nl bieden we namelijk ook televisies aan van de topmerken Philips, Samsung en Sony. Ook deze televisies huur je bij Skala.nl voor een lage prijs per maand. Daarnaast wordt de televisie gratis bij jouw thuisbezorgd en geïnstalleerd door onze monteur en mocht je televisie gedurende de looptijd van je contract kapot gaan dan zijn de reparatie kosten voor Skala.nl. Daarnaast biedt Skala.nl jou de mogelijkheid om jouw televisie na 3/5 deel van de looptijd om te ruilen tegen een nieuw model. Zo kan jij altijd zonder zorgen blijven genieten van een televisie met de nieuwste functies.

Dus wil jij een televisie huren van topkwaliteit bekijk dan ons huuraanbod van televisies op Skala.nl.