De koelvriescombinatie merken van Skala

De koelvriescombinatie merken van Skala

Skala is een bedrijf waar consumenten huishoudelijke apparaten kunnen huren. Een deel van ons assortiment bestaat uit koelvriescombinaties. Ben je op zoek naar een nieuwe koelvriescombinatie? Of ben je gewoon geïnteresseerd in welke merken Skala allemaal aanbiedt? Dan is deze blog speciaal voor jou! Lees snel verder om meer te leren…

Hoe werkt Skala

Eerst zullen we even kort uitleggen hoe Skala werkt;

 1. Kies je apparaat
  Vraag het gewenste apparaat aan via de website met het aanvraagformulier.
 2. Wij adviseren je
  Vervolgens nemen wij waar nodig contact met je op en nemen we de bestelling telefonisch met je door. Zo weten we zeker dat de bestelling bij jouw wensen past. Ook kijken we samen of het binnen je bestedingen past, zo weet jij zeker dat je de maandelijkse kosten kunt betalen! Mocht dit niet nodig zijn op basis van je gegevens, wordt je bestelling gelijk doorgevoerd!

Toch niet zo zeker van je keuze? Wij willen niet dat je spijt krijgt van je keuze om bij Skala.nl een apparaat te huren, daarom heb je 14 dagen bedenktijd!

 1. Wij installeren thuis
  We bezorgen het apparaat gratis, installeren het bij je thuis en geven je een uitgebreide uitleg, zodat alles duidelijk is en je niet met vragen blijft zitten.
 2. Jij kan onbezorgd genieten
  Geniet zonder zorgen van je nieuwe apparaat. Wij zorgen voor al het onderhoud, alle reparaties en een vervangend apparaat, gratis en binnen 24 uur!

Koelvriescombinatie merken van Skala

Skala heeft een ruim assortiment aan koelvriescombinaties, hieronder volgt een opsomming van alle merken met wat uitleg erbij!

Samsung

Een koelvriescombinatie van Samsung staat gelijk aan een redelijke prijs voor uitstekende kwaliteit. Dit is precies de reden dat dit merk de laatste jaren sterk is gegroeid. Op het moment van schrijven heeft Skala verschillende Samsung koelvriescombinaties in het assortiment, verschillende groottes, stijlen en prijzen!

LG

LG is een erg bekend merk, maar voor veel mensen zijn de mobiele telefoons het bekendste. Tot 1995 was LG bekend als Lucky Goldstar. Vandaag de dag produceert LG een ruim assortiment aan huishoudelijke apparaten. Denk hierbij aan mobiele telefoons, smart tv’s en airco’s. De koelvriescombinaties van LG komen vaak behoorlijk goed uit de verschillende testen en staan goed aangeschreven.

Bosch

Resultaat. Dit is waar Bosch voor staat als het draait om apparatuur. Dit is niet alleen de ervaring van heel veel gebruikers, maar ook van veel consumentenorganisaties. Apparaten van Bosch komen erg vaak als beste uit de test. Bosch blinkt uit als het gaat om resultaat, kwaliteit, zuinigheid en gebruikersvriendelijkheid.

Whirlpool

Whirlpool wordt vaak gezien als een echt A-merk. Whirlpool koelvriescombinaties staan bekend om hun goede technologie en hoge kwaliteit. Over het algemeen wordt er bij de wat duurdere koelvriescombinaties gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een duurzaam design. Daarom hebben koelvriescombinaties van A-merken vaak een langere levensduur dan goedkopere koelvriescombinaties. Ook gaat het bij A-merk modellen vaker om zuinige koelvriescombinaties.

Koelvriescombinatie huren?

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Met merken als BoschSamsung en LG in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen nadat je een product hebt uitgekozen. Na je aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

4 producten(en)