De leukste Skala reviews van februari 2024

De leukste Skala reviews van februari 2024

Bij Skala vinden we het belangrijk om jou de beste service en ervaring te bieden als het gaat om het huren van elektronica, e-bikes en huishoudelijke apparaten. Met in totaal al meer dan 4500 reviews en 556 beoordelingen in de laatste 12 maanden krijgen wij bij Skala heel veel verschillende soorten opmerkingen binnen. Met een gemiddelde van een 9 en ruim 94% van de beoordelaars die Skala aanraadt. We zijn dan ook enorm trots op alle positieve feedback die we ontvangen van onze klanten. Hieronder delen we enkele van de leukste reviews die we in februari 2024 hebben ontvangen, die laten zien waarom Skala dé keuze is voor al jouw huurbehoeften.

"Wat een top service!" - De Wilde (13/02/2024)

‘’Wasmachine was stuk. Kon ter plaatste niet gemaakt worden. Deze ging mee voor reparatie en er werd gelijk een leentoestel geïnstalleerd zodat ik kon blijven wassen.’’

De Wilde beschrijft een situatie waarin zijn/haar wasmachine stuk ging en niet ter plaatse kon worden gerepareerd. Wat deed Skala? We namen de kapotte wasmachine mee voor reparatie en installeerden meteen een leentoestel, zodat De Wilde kon blijven wassen. We staan niet alleen voor het leveren van kwaliteitsproducten, maar ook leveren we een uitstekende service als er problemen zijn.

"Top Service en een geweldige ervaring." - M. Franken (13/02/2024)

‘’Op internet op zoek naar een lease/huur tv, zo kwam ik uit bij Skala. Binnen 10 min geregeld, gelijk antwoord via mail en eigenlijk 5 min later de bevestiging binnen over de levering. Dit mag je top service noemen, het bedrijf bestaat niet voor niets al meer dan 50 jaar. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar elektronica, check ook maar eens hun andere aanbiedingen.’’

Franken deelt zijn ervaring van het huren van een TV bij Skala. Hij was onder de indruk van de snelle en efficiënte service. Deze review laat zien dat Skala onder andere staat voor betrouwbaarheid, deskundigheid en moeite doet om snel te reageren.

"Top aftercare." - A. Zwakhalen (09/02/2024)

‘’Goede communicatie, netjes op tijd voor de afspraak, snelle service!’’

Zwakhalen geeft zijn mening over de goede communicatie en snelle service. Naast het leveren en de communicatie, vinden wij het bij Skala ook belangrijk dat alles tijdens de huurperiode fijn verloopt. Daarom wordt er extra tijd gestoken in de klantenservice, die van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 & op zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 voor jou klaar staat!

"Super" - Binnaz (01/02/2024)

‘’Ik ben zeer te tevreden met de bestelling, het is heel snel gegaan. De levering en bezorging was netjes en de bezorgers waren attent en heel vriendelijk. En ik ben heel blij met mijn wasmachine.’’

Binnaz is zeer tevreden met de bestelling van Skala over onder andere de snelheid en netheid van de levering, maar ook de vriendelijkheid van de bezorgers. Bij Skala willen we dat het hele proces goed en fijn verloopt van bestelling tot levering.

“Goede service, leuke monteur, goede uitleg.” – Venema (01/02/2024)

‘’Zeer sociale monteur. Heeft alles weer gefixt. Uitgelegd wat er met de laptop was. Erg goede ervaring.’’

Venema deelt zijn positieve ervaring over een monteur van Skala, die niet alleen sociaal was maar ook alles netjes repareerde en uitgebreid uitleg gaf over wat er met de laptop aan de hand was. Bij Skala vinden we naast de hoogwaardige producten, ook de technische ondersteuning erg belangrijk. Is er iets stuk met je product? Bel de klantenservice, dan proberen we het eerst samen op te lossen via de telefoon. Mocht dit niet lukken, dan komt de volgende dag een medewerker langs om het probleem bij jou thuis op te lossen of een leentoestel te plaatsen. En dat allemaal zonder extra kosten! Dit zit allemaal in de maandprijs inbegrepen.

Wat doet Skala.nl met deze beoordelingen?

Bij Skala.nl vinden wij dat jij als klant de beste service verdient. Skala.nl streeft er daarom naar om haar service elke dag te verbeteren. Hiervoor lezen wij nauwkeurig jouw review op Kiyoh, reageren we en voeren wij waar nodig verbeteringen door. Dus heb jij nog geen review achter gelaten op Kiyoh? Dan dagen wij jou uit om de bovenstaande reviews te overtreffen.