De vaatwasser merken van Skala

De vaatwasser merken van Skala

Skala is een bedrijf waar consumenten huishoudelijke apparaten kunnen huren. Een deel van ons assortiment bestaat uit vaatwassers. Ben je op zoek naar een nieuwe vaatwasser? Of ben je gewoon geïnteresseerd in welke merken Skala allemaal aanbiedt? Dan is deze blog speciaal voor jou! Lees snel verder om meer te leren. Wil je nou meer weten over hoe je een vaatwasser duurzaam kan gebruiken? Lees dan vooral de blog die we hierover geschreven hebben!

Bosch Vaatwassers

De Bosch vaatwassers onderscheiden zich vanwege de uitstekende reinigings- en droogcapaciteiten. Precies wat je nodig hebt in de keuken! De vaatwassers hebben verschillende programma’s. Van normale programma’s tot energiezuinige ecoprogramma’s. Voor elke soort vaat is er een geschikte oplossing! Naast de goede droogcapaciteit en vele programma’s zijn de vaatwassers van Bosch stil in gebruik!

Etna Vaatwassers

De vaatwassers van Etna maken de vaat op een energiezuinige manier schoon. Sommige vaatwassers van Etna beschikken zelfs over een digitale display. De display laat de resterende tijd van het programma zien, zodat je altijd weet waar je aan toe bent! De vaat komt extra droog uit de vaatwasser. Dit komt doordat de meeste vaatwassers van Etna, beschikken over een extra droogfunctie. Een Etna vaatwasser is dus perfect voor al jouw vaat!

Whirlpool Vaatwassers

Whirlpool biedt een assortiment van verschillende vrijstaande vaatwassers en inbouwvaatwassers aan. De Whirlpool vaatwassers gaan dankzij speciale functies en programma’s zuinig om met het servies. Hierbij wordt zelfs het hardnekkigste vuil gereinigd. De vaatwassers beschikken over veel verschillende programma’s. Zo kun je diverse opties gebruiken voor je vaat in een snel tempo! Ook beschikken de meeste Whirlpool vaatwassers over een energiezuinige functie en maakt het apparaat weinig geluid!

Vaatwasser huren?

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Met merken als Bosch en Etna in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen. Na je aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!