De voordelen van leasen bij Skala!

De voordelen van leasen bij Skala!

Bij Skala zijn we er trots op dat we al meer dan 50 jaar dé leasemaatschappij van Nederland zijn. Ons doel is om onze klanten een zorgeloze en betaalbare manier te bieden om te genieten van de nieuwste elektronica, e-bikes en huishoudelijke apparaten. Waarom kiezen zoveel mensen voor Skala? Wij hebben voor jou enkele reden op een rijtje gezet.

Klantbeoordeling van een dikke 9

Onze klanten waarderen onze service en dienstverlening zeer hoog. Met een gemiddelde klantbeoordeling van maar liefst een 9+ kun je erop vertrouwen dat je bij Skala in goede handen bent. Wij doen elke dag ons best om onze klanten de beste ervaring te bieden en we vinden het fijn om te zien dat onze inspanningen worden gewaardeerd. Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Neem een kijkje bij onze reviews.

Gratis bezorgd en geïnstalleerd

Het installeren van nieuwe apparaten kan soms ingewikkeld zijn, daarom bieden we gratis bezorging én installatie aan al onze klanten. Of het nu gaat om een nieuwe wasmachine, wasdroger, KVC, televisie of laptop, onze ervaren bezorgers zorgen ervoor dat alles perfect wordt geïnstalleerd, zodat jij direct kunt genieten van je nieuwe product. Het maakt daarbij niet uit of je gelijkvloers woont of dat een machine op zolder geplaatst moet worden. Wij doen dat met een glimlach en zonder extra kosten.

100% Servicegarantie

Klanttevredenheid vinden we heel belangrijk bij Skala, daarom is er een 100% servicegarantie op al onze producten. Als er iets mis is met je gehuurde apparaat staan onze monteurs voor je klaar om het probleem op te lossen. Lukt een reparatie niet meteen bij jou thuis? Geen probleem, wij laten een gelijkwaardig vervangend apparaat bij jou thuis staan terwijl wij jouw machine meenemen naar ons magazijn om het daar te repareren. Jij hebt dus geen gedoe en wel een werkend apparaat. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Breed assortiment

Op Skala.nl vind je een breed assortiment aan elektronica en huishoudelijke apparaten, van wasmachines en fornuizen tot televisies en Playstations. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modellen of naar betaalbare opties binnen ons refurbished assortiment, bij Skala vind je altijd wat je zoekt.

Een vast bedrag per maand

Binnen Skala vinden we het belangrijk dat we duidelijk zijn over ons prijsbeleid. Je betaalt bij ons één bedrag per maand voor je gehuurde apparaten, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Huren bij Skala?

Bij Skala vind je alles wat je nodig hebt om de nieuwste technologie in huis te hebben. Van LG tot Samsung televisies en van krachtige laptops tot energiezuinige wasmachines en stijlvolle koelkasten, we hebben een breed assortiment aan producten om aan al jouw wensen te voldoen. Met gratis bezorging en installatie, 100% servicegarantie en geen verborgen kosten, is het huren van elektronica en huishoudelijke apparaten nog nooit zo eenvoudig en zorgeloos geweest. Bekijk vandaag nog onze producten en geniet van alle bovenstaande voordelen van huren bij Skala!

4 producten(en)