De wasmachine merken van Skala

De wasmachine merken van Skala

Skala is een bedrijf waar consumenten huishoudelijke apparaten kunnen huren. Een groot deel van ons assortiment bestaat uit wasmachines. Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Of ben je gewoon geïnteresseerd in welke merken Skala allemaal aanbiedt? Dan is deze blog speciaal voor jou! Lees snel verder om meer te leren…

Hoe werkt Skala

Eerst zullen we even kort uitleggen hoe Skala werkt;

 1. Kies je apparaat
  Vraag het gewenste apparaat aan via de website met het aanvraagformulier.
 2. Wij adviseren je
  Vervolgens nemen wij waar nodig contact met je op en nemen we de bestelling telefonisch met je door. Zo weten we zeker dat de bestelling bij jouw wensen past. Ook kijken we samen of het binnen je bestedingen past, zo weet jij zeker dat je de maandelijkse kosten kunt betalen! Mocht dit niet nodig zijn op basis van je gegevens, wordt je bestelling gelijk doorgevoerd!

Toch niet zo zeker van je keuze? Wij willen niet dat je spijt krijgt van je keuze om bij Skala.nl een apparaat te huren, daarom heb je 14 dagen bedenktijd!

 1. Wij installeren thuis
  We bezorgen het apparaat gratis, installeren het bij je thuis en geven je een uitgebreide uitleg, zodat alles duidelijk is en je niet met vragen blijft zitten.
 2. Jij kan onbezorgd genieten
  Geniet zonder zorgen van je nieuwe apparaat. Wij zorgen voor al het onderhoud, alle reparaties en een vervangend apparaat, gratis en binnen 24 uur!

Wasmachine merken van Skala

Skala heeft een ruim assortiment aan wasmachines, hieronder volgt een opsomming van alle merken met wat uitleg erbij! Wil je nou meer weten over het beste wasmachine merk? Lees dan vooral de blog die we hierover geschreven hebben!

Samsung

Een wasmachine van Samsung staat gelijk aan een redelijke prijs voor uitstekende kwaliteit. Dit is precies de reden dat dit merk de laatste jaren sterk is gegroeid. Op het moment van schrijven heeft Skala verschillende Samsung wasmachines in het assortiment, verschillende groottes, stijlen en prijzen!

LG

LG is een erg bekend merk, maar bij veel mensen zijn de wasmachines minder bekend. Tot 1995 was LG bekend als Lucky Goldstar. Vandaag de dag produceert LG een ruim assortiment aan huishoudelijke apparaten. Denk hierbij aan mobiele telefoons, smart tv’s en airco’s. De wasmachines van LG komen vaak behoorlijk goed uit de verschillende wasmachinetesten en staan goed aangeschreven.

Bosch

Resultaat. Dit is waar Bosch voor staat als het draait om wassen. Dit is niet alleen de ervaring van heel veel gebruikers, maar ook van veel consumentenorganisaties. Apparaten van Bosch komen erg vaak als beste uit de test. Bosch blinkt uit als het gaat om was resultaat, centrifugeresultaat, zuinigheid en gebruikersvriendelijkheid.

Whirlpool

Whirlpool wordt vaak gezien als een echt A-merk. Whirlpool wasmachines staan bekend om hun goede technologie en hoge kwaliteit. Over het algemeen wordt er bij de wat duurdere wasmachines gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een duurzaam design. Daarom hebben wasmachines van A-merken vaak een langere levensduur dan goedkopere wasmachines. Ook gaat het bij A-merk modellen vaker om zuinige wasmachines.

AEG

AEG is een echt A-merk voor wasmachines. Wasmachines van het merk AEG zijn doorgaans van hoge kwaliteit en gebruikers zijn zeer te spreken over het merk. Wasmachines van het merk gaan relatief lang mee: ongeveer 14 jaar. Opvallend is dat veel mensen die eenmaal een AEG-wasmachine hebben gekocht trouw blijven aan het merk.

Wasmachine huren?

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Met merken als BoschSamsung en LG in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen nadat je een product hebt uitgekozen. Na je aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

5 producten(en)