E-waste day, wij hebben dé oplossing!

E-waste day, wij hebben dé oplossing!

E-waste day!

Elektronisch afval... Wat moeten we er mee doen? Veel van de oude apparatuur blijft in huis liggen of komt in de kliko terwijl het eigenlijk ingeleverd moet worden bij een e-waste inleverpunt. Wij hebben dé oplossing!

Op 14 oktober is het E-waste day. Op die dag staan we even stil bij de elektronische afvalberg die we veroorzaken en dat deze steeds groter wordt. Nog geen 20% van alle elektronische apparaten worden na gebruik gerecycleerd. Terwijl veel van deze apparaten het nog prima doen of de onderdelen in die apparaten heel goed hergebruikt kunnen worden.

Schaarste producten door Corona

Het hergebruiken van onderdelen of het refurbishen van een apparaat is juist in deze tijd super belangrijk. Doordat er minder geproduceerd is door lock-downs vanwege Corona zijn er tekorten van verschillende onderdelen. Hierdoor worden de producten steeds schaarser en ook steeds duurder… Je kan dus goed overwegen een apparaat tweedehands te gaan aanschaffen. Dan moet je goed letten op de kwaliteit. Je wilt natuurlijk niet een apparaat dat snel alweer kapot is. Je kan deze producten ook huren.

Refurbished huren!

Het huren van tweedehands apparaten is zo gek nog niet. Voor een vast en overzichtelijk bedrag per maand kan jij een product in huis halen waar je geen omkijken naar hebt. De technische dienst van Skala.nl heeft het product gecontroleerd, op maar liefst 50(!!!) punten, en zo nodig gerepareerd. Zo krijg je het product zo goed als nieuw! Bij ons wordt het product ook nog eens geleverd met 100% servicegarantie. Zo heb je geen last van de stijgende prijzen van elektronica én draag je een steentje bij om de e-waste afvalberg te verkleinen! Bekijk een ouder blog ‘Alles over refurbished producten’ voor meer informatie over het huren van tweedehands producten! Wil je graag een refurbished product hebben? Bij Skala.nl kan je met 100% servicegarantie nu refurbished producten huren!