Functionaliteit van Sony Google TV

Functionaliteit van Sony Google TV

In de wereld van slimme televisies en streamingapparaten heeft Google grote vooruitgang geboekt met het aanbieden van Google TV. De Google TV optie op de Sony televisies zorgt voor een nieuwe ervaring in de manier waarop we televisie kijken. Met Google TV krijg je namelijk toegang tot een wereld van entertainment, variërend van populaire streamingdiensten tot games, apps en zelfs live tv. Het unieke aan deze samenwerking is de naadloze integratie van Google Assistant, waardoor je eenvoudig kunt navigeren en content kunt vinden met behulp van spraakopdrachten. In deze blog gaan we dieper in op de kenmerken van Google TV en het verschil met Android TV om je verder te informeren over de opties.

Kenmerken

Google TV kan zich aanpassen aan jouw voorkeuren en geeft aanbevelingen die steeds nauwkeuriger worden naarmate je meer kijkt. Of je nu op zoek bent naar je favoriete films, tv-shows of nieuwe ontdekkingen, deze combinatie van Sony's innovatie en Google’s intelligentie biedt een ongeëvenaarde kijkervaring. Het is de toekomst van home entertainment, en het is nu binnen handbereik met Google TV op Sony televisies.

Verschil tussen Google TV en Android TV

Google TV is een aangepaste versie van Android TV en heeft hiermee meer functies en een ander design. Zo is het opstartscherm van Google TV helemaal op maat gemaakt, terwijl die van Android TV wat minder persoonlijk is. Google TV  doet namelijk aanbevelingen op basis van smaak en laat zich hierbij leiden door inhoud. Ook zijn de aanbevelingen gebaseerd op je interacties met de Google Assistant. Hiermee worden films en series geselecteerd die jij mogelijk leuk of interessant vindt. In plaats van dat je dus bijvoorbeeld in de Netflix app zoekt naar een leuke film, geeft Google TV je in het beginmenu meteen de series die je kijkt op Netflix of suggesties voor content die je waarschijnlijk ook leuk vindt. Zo kijk je in een handomdraai verder of ontdek je snel iets nieuws. Android TV laat zich juist vooral leiden door de apps die jij gebruikt om aanbevelingen te doen.

Daarnaast is Google TV kindvriendelijker dan Android TV. Dit komt doordat ouders bij Google TV meerdere kindprofielen kunnen aanmaken en hierdoor makkelijk kunnen bepalen wat hun kind wel of niet mag kijken. Op Android TV is dit allemaal niet mogelijk. Hier kun je namelijk alleen films achter slot en grendel plaatsen door bijvoorbeeld een leeftijdsslot te activeren wat geldt voor iedereen die wilt kijken.

Google TV zelf ervaren?

Bij Skala begrijpen we dat je graag de nieuwste systemen in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Waaronder dus de Sony televisies met de Google TV optie. Kies hier uit de verschillende soorten Sony televisies voor de maat die het beste bij jou past!

Op de website kan je gemakkelijk een aanvraag doen, na de aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen de aanvraag door. Indien nodig kunnen wij de bestelling aanpassen, zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!