Goedkope vaatwasser nodig? Huur hem bij Skala!

Goedkope vaatwasser nodig? Huur hem bij Skala!

Na een lekkere avondmaaltijd zie je een enorme stapel vaat in de wasbak. Een klus waar niemand zin in heeft…Gelukkig zijn er vaatwassers: snel inruimen, aanzetten en daarna alles schoon opruimen. Een gemiddelde vaatwasser kost je al snel 400 tot 500 euro. Maar je kunt hem ook huren

Wat is nu een goede vaatwasser?

Afwasmachines zijn er in vele soorten en maten. Hoe weet je nu dat je een goede vaatwasser gevonden hebt? Zo kan je kijken naar de energie labels van een vaatwassers, met een zuinige machine bespaar je stroom en water. Dit scheelt dan weer in de maandelijkse kosten voor je portemonnee! Ook kan je kijken naar het geluidsniveau van een vaatwasser, hoe stiller hoe fijner in huis.

Kleine of een grote vaatwasser?

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de gemiddelde hoeveelheid afwas. Bij vaatwassers kijken we naar het aantal couverts. Dit staat voor de vaat die per één persoon in de vaatwasser past, kortom: de belading. Ben je alleen? Dan is deze kleine variant van Whirlpool misschien iets voor jou! Maar ook voor het grotere gebruik biedt Skala verschillende vaatwassers aan.

Vaatwasser huren bij Skala

Wanneer je kiest voor een vaatwasser huren bij Skala, heb je altijd een nieuw en werkend apparaat in huis. Je betaald een vast laag bedrag per maand en komt nooit voor verrassingen te staan. Gaat de vaatwasser toch kapt? Dan staan we binnen 24 uur voor de deur om hem te repareren of te vervangen. Kies voor het gemak van een vaatwasser huren, kies voor Skala.nl!