Het ruime assortiment van AEG

Het ruime assortiment van AEG

AEG is een Duits kwaliteitsmerk en staat bekend om het ruime assortiment aan huishoudelijke apparatuur. Het merk is bij velen bekend! AEG houdt zich voornamelijk bezig met grenzen verlegen en nieuwe ontwikkelingen aan hun apparatuur toe te voegen. Maar wat voor huishoudelijke apparatuur biedt AEG precies aan? In deze blog lichten wij de apparatuur met de grootste voordelen van het merk AEG voor je uit!

Wasmachines van AEG

Het merk AEG is een echt A-merk voor wasmachines. De wasmachines van het merk zijn van een hoge kwaliteit en gaan relatief lang mee. De wasmachines komen in verschillende soorten en maten. Het merk heeft wasmachines met smalle ruimtebesparende bovenladers, gewone betrouwbare voorladers en was-droog combinaties. Zo is er altijd een AEG-apparaat, die aan jouw wensen voldoet!

Beste koop kleine wasmachines

Een wasmachine draait vaak meerdere keren per week. Het is dus belangrijk om een goede wasmachine in huis te hebben. Met een kleine wastrommel verbruik je minder water en energie. Daarnaast weet je zeker dat je geen wasbeurt met een halfvolle trommel hoeft te draaien!

De AEG LR6KOLN is volgens de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop van kleine wasmachine. De wasmachine heeft een Testoordeel van een 7 ontvangen! De AEG-wasmachine komt uit de 6000 serie, met een trommelcapaciteit van 8 kg en centrifugeert met 1400 toeren. De LR6KOLN wasmachine is met zijn A energielabel erg energiezuinig. Daarnaast heeft de wasmachine een starttijduitstel optie, waarmee je de wasmachine kan laten starten op een door jou gekozen tijdstip.
Nieuwsgierig geworden naar de AEG LR6KOLN? Bekijk hier de wasmachine op Skala.nl!

Wasdrogers van AEG

Het merk AEG richt zich bij wasdrogers vooral op het lage energieverbruik. Ook wil het merk de kwaliteit van de stoffen die gedroogd worden behouden. De wasdrogers van AEG zijn er in verschillende uitvoeringen en zijn van hoge kwaliteit. Uit een onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat AEG, één van de beste merken is als het gaat om warmtepompdrogers!

AEG was en droog technieken

AEG houdt zich altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe technieken. Om op die manier hun apparaten optimaal te verbeteren. Daarnaast worden de technieken gemaakt om het leven van iedereen gemakkelijker en efficiënter te maken. De apparatuur van AEG is daarbij ook nog eens zo door ontwikkelt dat er energiezuinig en duurzamer geleefd kan worden.

AEG AutoDose

Met een AEG-wasmachine of wasdroger met een AutoDose functie bespaar je water, energie en wasmiddel. De functie kan op verschillende manieren worden gebruikt. Door de AutoDose, kan je automatisch doseren op je wasmiddel en wasverzachter. Met de AutoDose functie van AEG kan je ervoor kiezen om je wasmiddel helemaal automatisch te doseren, te doseren met één reservoir en één handmatig of je kan de AutoDose uitzetten en alles handmatig doen. Op deze manier verspil je nooit meer te veel wasmiddel of wasverzachter!

AEG apparaat huren?

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in één keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste AEG apparaten in huis halen! Op de website kan je gemakkelijk een aanvraag doen, na de aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen de aanvraag door. Indien nodig kunnen wij de bestelling aanpassen, zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

4 producten(en)