Hoe kies je de juiste capaciteit voor jouw wasmachine?

Hoe kies je de juiste capaciteit voor jouw wasmachine?

Bij het kiezen van de juiste grootte voor jouw wasmachine, zijn er een paar belangrijke elementen. Bij Skala begrijpen we dat het vinden van de perfecte wasmachine essentieel is voor vlekkeloos wassen, daarom hebben we deze handige gids samengesteld om je te helpen om de beste beslissing te nemen.

Huishoudgrootte

Elk huishouden is uniek of je nu solo woont, met een partner of in een druk gezin, het is belangrijk om een wasmachine te kiezen die past bij de grootte van jouw huishouden. Voor eenpersoonshuishoudens raden we vaak een wasmachine met een capaciteit van 6 tot 8 kilogram aan, terwijl grotere gezinnen misschien beter een machine van 9 kilogram of meer kunnen hebben. Kijk hieronder in de tabel en ontdek welke grootte van een wasmachine wij jou aanraden.

 

Aantal personen

Vulgewicht        

 

1 tot 2

5 of 6 kg

Er zijn nog weinig wasmachines van deze grootte te koop. Wij raden aan om naar een wasmachine van 7kg te kijken.

 

3 tot 4 personen

7 of 8 kg

Handig voor bijvoorbeeld gezinnen met 1 of 2 kinderen. Bekijk de wasmachines t/m 8 kg.

 

5 of meer

9, 10 of 11kg

Handig voor gezinnen met meer dan 3 kinderen. Bekijk de wasmachines van 9 t/m 11 kg.

 

 

Type kleding en textiel

Niet al het wasgoed is hetzelfde en daarom is het belangrijk om rekening te houden met het type kleding dat je regelmatig wast. Als je vaak producten met veel volume wast zoals dekens en handdoeken, kan een wasmachine met een grotere capaciteit handig zijn. Aan de andere kant, als je voornamelijk fijne stoffen wast, is een kleinere capaciteit handiger om ervoor te zorgen dat je kleding niet te veel wordt samengeperst.

Hoeveelheid van wassen

Het wassen van kleding is een alledaagse klus, daarom is het belangrijk om te overwegen hoe vaak je de was doet bij het kiezen van de capaciteit van je wasmachine. Als je regelmatig kleine ladingen wast, kan een machine met een kleiner vermogen voldoende zijn. Als je grote hoeveelheden wasgoed in één keer wilt wassen, kan een grotere capaciteit handiger zijn en je helpen tijd te besparen.

Ruimte en budget

Ruimte en budget zijn belangrijke overwegingen bij het kiezen van een wasmachine. Dit is de reden dat er veel verschillende soorten, maten en merken wasmachines worden aangeboden op Skala. Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk om de beschikbare ruimte op te meten om ervoor te zorgen dat de wasmachine past in de ruimte waar je de wasmachine wil plaatsen. Vervolgens kan je op Skala kijken om een wasmachine te huren die aan al jouw eisen voldoet. Wist je al dat je vanaf 24,95 euro per maand een wasmachine kunt huren bij ons? Bekijk hier alle wasmachine van Skala.

Wasmachine huren?

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, daarom kan je bij ons voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Met wasmachines van merken als BoschSamsungLGAEGWhirlpool en Hisense in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een wasmiddel abonnement bij het huren van een wasmachine. Voor slechts € 3,50 per maand ontvang je ieder jaar Robijn Klein en Krachtig. Dit wasmiddel is geschikt voor alle soorten was; wit, zwart en gekleurd! Klik hier voor meer informatie. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

 

4 producten(en)