Philips Ambilight TV de partner van FC Barcelona

Philips Ambilight TV de partner van FC Barcelona

TP Vision en FC Barcelona hebben een langdurige overeenkomst getekend, waarbij het Ambilight TV logo op het voetbalshirt van het eerste elftal te zien is. De samenwerking streeft naar een nog betere kijkervaring voor alle fans!

Ambilight televisies van Philips

Philips staat al een lange tijd bekend om zijn nieuwste technologieën. Eén van hun meest opvallende ontwikkelingen is Ambilight. Ambilight is een verlichtingstechnologie die de kijkervaring naar een geheel nieuw niveau tilt. Met Ambilight worden LED-lampjes aan de achterkant van de televisie gebruikt om een meeslepende lichtgloed op de muur achter de TV te creëren. Dit zorgt voor een indrukwekkend effect, waardoor het kijkplezier wordt vergroot en de kijkervaring intenser wordt! Of je nu films kijkt, games speelt of gewoon televisie kijkt. Ambilight voegt een hele nieuwe kijkervaring op! Met Ambilight-televisies van Philips geniet je niet alleen van uitstekende beeldkwaliteit, maar dompel je jezelf onder in een complete kijkervaring die al je zintuigen prikkelt.

Over FC Barcelona

FC Barcelona is opgericht in 1899 en telt op het moment wel meer dan 140.000 leden! De club wordt beschouwd als werelds grootste multisportclub met meer dan 120 jaar geschiedenis. De club zet zich in om jongens en meisjes de positieve kanten van sporten bij te brengen. In de afgelopen jaren is de bekendheid van de club gegroeid, de sociale media kanalen van FC Barcelona hebben wel meer dan 440 miljoen volgers!

Ambilight televisies en FC Barcelona

Vanaf 28 mei 2023 is het Ambilight TV logo op de mouw van het voetbalshirt van het eerste heren- en damesteam te zien. De ambilight televisies geeft het publiek van FC Barcelona de mogelijkheid om thuis de unieke ervaring van een live wedstrijd nat te bootsen op de Philips televisies.

Ambilight televisie leasen bij Skala?

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala.nl kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Beleef een bijzondere kijkervaring met de Ambilight televisies van Philips.

Op de website van Skala kan je gemakkelijk een aanvraag doen, na de aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen de aanvraag door. Indien nodig kunnen wij de bestelling aanpassen, zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

4 producten(en)