Refurbished vs. nieuwe TV

Refurbished vs. nieuwe TV

Skala.nl biedt u een ruim aanbod aan televisies, zowel nieuw als refurbished. Maar wat is dat nou eigenlijk, een refurbished televisie? En waarom zou je hiervoor kiezen en niet voor een nieuwe televisie? Deze blog zal al jouw vragen hierover beantwoorden zodat jij de goede keuze kan maken.

Laten we eerst eens beginnen met, wat is refurbished? Refurbished is een term uit de Engelse taal, deze vertaald in het Nederlands naar gerenoveerd of gereviseerd. Het reviseren van producten houdt in dat deze helemaal wordt nagelopen en waar nodig hersteld wordt. Refurbished apparaten zijn dus apparaten die al eerder gebruikt zijn, maar helemaal nagelopen worden en gemaakt waar nodig. Denk hierbij aan een nieuwe accu of een nieuw scherm. Het product wordt van de binnenkant weer tot ‘nieuw’ gemaakt.

Doordat het apparaat helemaal wordt nagelopen en wordt hersteld of vervangen waar nodig, heb je een betrouwbaarder product dan wanneer je een tweedehands aankoop zou doen. Verder krijg je op refurbished apparaten ook altijd garantie, wat je vaak bij reguliere tweedehands producten niet hebt. Skala.nl biedt bij een leasecontract de service dat wanneer jouw gehuurde apparaat kapotgaat, deze altijd door onze monteurs gemaakt wordt. Volledig op kosten van Skala.nl. Zo hoef jij als je een televisie huurt bij Skala.nl je nooit zorgen te maken of jouw nieuwe gerefurbished tv het gaat begeven.

Televisies zijn natuurlijk redelijk dure producten, zo’n grote aankoop kan niet iedereen zich in één keer veroorloven. Dit is precies de reden dat Skala.nl apparaten als televisies verhuurt aan consumenten. Naast de normale lease TV’s, is het bij ons ook mogelijk om een refurbished televisie te huren.

Een refurbished apparaat is een ideale uitkomst als je geen volledig bedrag kan of wilt neerleggen voor een televisie (of ander product), maar wel wilt genieten van de optimale werking ervan. Dit is dus dubbel maandelijks geld besparen; geen volledig bedrag in één keer te hoeven betalen, en dan maandelijks ook nog besparen op de huurkosten door het kiezen van een refurbished product. Naast dat het aanschaffen van een refurbished televisie je geld kan besparen, is het ook nog eens een erg duurzame aankoop. De gebruikte apparaten komen namelijk niet bij het afval terecht, maar worden dus opgeknapt en krijgen een tweede thuis. Bij Skala.nl geloven we dat we als maatschappij gaan moeten groeien naar een circulaire economie, refurbished producten passen perfect in dit plaatje.

Naast al deze voordelen van het aanschaffen van een gerefurbished televisie, zijn er ook enkele nadelen. Doordat het product al eerder gebruikt is, kan het enkele gebruikssporen bevatten. Bij een televisie moet je hierbij denken aan een deukje of wat krasjes in het omhulsel, van bijvoorbeeld een verhuizing van de vorige eigenaar. Deze gebruikssporen nemen niet af van de goede werking van de televisie, deze is van binnen gloednieuw gemaakt. Verder is er de kans op verborgen gebreken; de monteurs die de televisie gerefurbished hebben, kunnen uiteraard ook wel eens iets missen. Als je bij Skala.nl je televisie huurt hoef je hier niet bang voor te zijn. Als jouw televisie kapotgaat wordt deze door ons kosteloos gerepareerd. Deze nadelen zul je voor jezelf moeten afwegen met de voordelen die refurbished televisies bieden.

Kortom, wil je graag een mooie televisie in huis, maar wil je niet het volledige bedrag van een nieuwe televisie betalen? Dan is refurbished de uitkomst voor jou! Je draagt zelfs nog je steentje bij aan een duurzamer leven. Bij Skala.nl kan je refurbished televisies van topmerken als Philips en Samsung huren. Wil je nou toch liever een gloednieuwe televisie in huis voor een klein bedrag per maand? Ook hiervoor kun je bij Skala.nl terecht, wij bieden ook nieuwe televisies van merken als Sony, LG, Samsung en Philips. Als je een televisie huurt bij Skala.nl wordt deze kosteloos bij jou thuisbezorgd en geïnstalleerd door onze monteurs. Mocht jouw televisie kapotgaan tijdens de duur van het leasecontract? Dan zijn de reparatiekosten voor ons, geen onverwachte kosten voor jou dus. Daarnaast biedt Skala.nl jou de mogelijkheid om jouw televisie na 3/5 deel van de looptijd om te ruilen tegen een nieuw model. Zo kan jij altijd zonder zorgen blijven genieten van een televisie met de nieuwste functies.

 

4 producten(en)