Sonos bij Skala!

Sonos bij Skala!

Muziek maakt een belangrijk onderdeel uit van ons dagelijks leven. Of je nu wilt ontspannen, werken of een feestje viert, de juiste muziek kan de sfeer compleet maken. Met de draadloze luidsprekers van Sonos kun je overal in huis van je favoriete nummers genieten. Bij Skala vind je vanaf juli verschillende Sonos producten voor een geweldige luisterervaring!

Wat is Sonos?

Sonos is een innovatief audiosysteem dat bestaat uit verschillende draadloze luidsprekers die perfect met elkaar samenwerken. Je kunt de luidsprekers in elke ruimte neerzetten en ze draadloos met elkaar verbinden via je wifi-netwerk. Zo kun je overal dezelfde muziek streamen of per kamer een ander nummer afspelen.

Slimme bediening

De Sonos luidsprekers worden bediend via een handige app op je smartphone, tablet of computer. In de app kun je eenvoudig nummers en afspeellijsten selecteren uit je favoriete muziekdiensten zoals Spotify, Apple Music en Deezer. Je kunt ook je eigen muziekbibliotheek uploaden. Met een druk op de knop stuur je de muziek naar de gewenste Sonos luidspreker(s).

Keuze uit verschillende modellen

Bij Skala hebben we verschillende Sonos modellen voor je klaar staan. Zo is de Sonos Beam (Gen 2) een compacte slimme soundbar met ingebouwde spraak assistent. Daarnaast hoor je met deze soundbar altijd het geluid om je heen door de Dolby Atmos technologie. Ideaal bij het kijken van je favoriete film of serie. De Sonos Era 100 is een next-gen speaker voor thuis en staat ook wel bekend om haar superieure geluidskracht. Door het kleine formaat past deze compacte speaker overal. En in combonatie met de Sonos Sub Mini subwoofer zorg je voor een nog betere luisterervaring. Deze subwoofer heeft namelijk een super krachtige bass die perfect koppelt met de Beam Gen 2 en de Era 100. Door voor Sonos te kiezen geef je je tv en de ruimte een geweldige geluidsbeleving.

Stijlvol Design

De Sonos luidsprekers hebben niet alleen een geweldige geluidskwaliteit, maar zien er ook prachtig uit. Met hun strakke, moderne vormgeving passen ze perfect in ieder interieur. De luidsprekers hebben verschillende kleuren zoals zwart, wit en grijs.

Gebruiksgemak

Sonos is ontwikkeld met gebruiksgemak in het achterhoofd. De luidsprekers zijn draadloos en eenvoudig te installeren zonder gedoe met kabels. Via de app heb je volledige controle over je muziekbeleving. En dankzij de naadloze samenwerking tussen de luidsprekers hoef je je nooit meer zorgen te maken over knetterende verbindingen.

Sonos huren bij Skala

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen en vanaf nu zijn er ook combi-deals met het merk Sonos beschikbaar! Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen. Na de aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

 

4 producten(en)