Tips voor een perfecte Sinterklaasavond!

Tips voor een perfecte Sinterklaasavond!

Hij is weer in het land, dus we kunnen gaan aftellen! Misschien wel de gezelligste avond van het jaar: PAKJESAVOND! Het is weer bijna zo ver, dus wij hebben een aantal tips bij elkaar gesprokkeld om van pakjesavond dit jaar een mega gezellige avond te maken! In deze blog volgen dus een aantal tips voor Sinterklaasavond!

Sinterklaas lekkers

Een van de leukste dingen van Sinterklaas is misschien wel al het lekkers wat weer in de winkel ligt! Pepernoten, schuimpjes, chocoladeletters, taaitaai, noem het maar op! Wat nog leuker is dan al dit snoepgoed in de winkel kopen, is om het zelf te maken! Gezellig met je familie of je vrienden een middagje in de keuken met gezellige muziek en een kopje warme chocomel, klinkt heerlijk of niet? Het maken van kruidnoten is heel simpel en een heel leuk recept om een keertje te proberen! Je hebt verschillende bakmixen in de supermarkt, maar het deeg zelf maken is heel simpel en ook nog eens leuk. Kruidnoten zijn ook erg leuk om met kleinere kinderen te maken, het draaien van de balletjes is niet moeilijk en je houdt de kinderen er zeker even zoet mee!

Speurtocht

De cadeautjes zijn voor veel kinderen waar de avond om draait, of dit er nou eentje is of een hele stapel maakt niets uit! Het kan voor jongere kinderen heel leuk zijn om een speurtocht te maken om bij de cadeautjes te komen. De cadeautjes kunnen in een aparte kamer liggen, waarvan de deur op slot is. Maar waar is de sleutel? Die heeft Piet natuurlijk verstopt! De kinderen zullen eerst op zoek moeten naar de sleutel. Je kunt de sleutel gewoon ergens verstoppen, of je kunt een serie hints door het huis verstoppen om de kids zo naar de sleutel te leiden!

Sinterklaas film kijken

Je haalt de Sint en Piet sfeer volledig in huis door leuke Sinterklaas films te kijken. Ieder jaar worden er weer ontzettend veel leuke en grappige Sint films uitgebracht. Een klassieker als ‘Waar is het paard van Sinterklaas?’ blijft natuurlijk ook altijd leuk. Voor wat oudere kinderen en volwassen is misschien ‘Alles is liefde’ een goede optie, deze blijft ook altijd leuk! Zin in een iets spannendere film? ‘Sint’ is dan een goede optie, dit is een echte horrorfilm! Er zijn bijna oneindig veel opties als het gaat om Sinterklaas films, deze wil je natuurlijk kijken op het allerbeste scherm! 

Tv leasen bij Skala

Bij Skala.nl snappen we dat de aanschaf van een nieuwe televisie een grote investering is. Ook als een televisie kapotgaat heb je te maken met voorrijkosten, reparatiekosten en kosten voor onderdelen. Wil je zekerheid en geen gedoe? Dan kan je bij Skala.nl een televisie leasen van onder andere de topmerken SonySamsung en LG. Jouw nieuwe televisie wordt dan gratis bij jou thuisbezorgd en geïnstalleerd door onze monteur. Daarnaast biedt Skala.nl jou de mogelijkheid om jouw televisie na 3/5 deel van de looptijd om te ruilen tegen een nieuw model.

Heb je nog vragen over welke televisie het beste bij jou past? Bekijk dan gerust ons aankoopadvies van televisies of neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.