Tips bij het leasen van een wasmachine!

Tips bij het leasen van een wasmachine!

Waar moet ik op letten bij het leasen van een wasmachine?

Is je wasmachine kapot en wil je een nieuwe wasmachine aanschaffen? Dan is het leasen van een wasmachine misschien een goede optie voor jou! Hieronder leggen we je kort uit waar je op moet letten bij het leasen van een wasmachine.

Geen eigendom, geen onvoorziene kosten!

Bij het leasen van een wasmachine betaal je per maand voor het gebruik van een wasmachine. Je wordt dus geen eigenaar van het product. Dat heeft zeker een aantal voordelen. Stel dat je wasmachine kapot gaat dan kan je bellen naar Skala.nl én wordt de wasmachine binnen één werkdag gratis gemaakt! Is de reparatie heel moeilijk of kost de reparatie veel tijd? Dan plaatsen we direct een vervangende wasmachine zonder extra kosten. Je hebt dus altijd 100% servicegarantie zónder dat je daarvoor extra kosten hoeft te maken.

Geen BKR, wel een toets!

Niet iedereen kan bij Skala leasen. Bij het leasen van een wasmachine ga je een langetermijnrelatie aan met Skala.nl. Een wasmachine bij skala huur je namelijk voor 5 jaar. Omdat je maandelijks een bedrag betaalt voor het gebruik van de wasmachine is het belangrijk om zeker te weten dat je dit maandbedrag kan blijven betalen. Daarom hebben wij een acceptatieproces ontwikkeld waarbij wij samen met jou kijken of het maandbedrag past binnen je huidige en toekomstige bestedingspatroon. Daarbij maken wij geen gebruik van BKR om te zien of je de wasmachine kan leasen, maar kijken wij naar onder andere je gezinssamenstelling, inkomsten en uitgaven.

Geen eenmalige investering, wel een bedrag per maand!

Als je kiest voor het huren van een wasmachine zonder BKR, maar met een uitgebreide intake door onze klantenservice ga je per maand een bedrag betalen voor het gebruik van de wasmachine. Je hoeft dus niet in één keer een grote investering te doen. Je kan een refurbished wasmachine al leasen vanaf € 14,95 per maand! Onder aan de streep betaal je meer dan wanneer je in één keer het product zou kopen, maar vergeet niet dat er veel services horen bij het leasen van een wasmachine. Zo wordt de wasmachine gratis bezorgd én geïnstalleerd op de door jou gewenste plek in huis. Mocht de machine kapot gaan komen wij deze gratis repareren of vervangen. Tot slot heb je de mogelijkheid het product al om te ruilen na verloop van tijd zodat je altijd de nieuwste machine in huis hebt. Vergelijk het maar met het huren van een huis.

Hierdoor kun je bij Skala zorgeloos witgoed leasen.