Voor welke framemaat ga jij?

Voor welke framemaat ga jij?

Ontdek de kunst van het vinden van de juiste framemaat in onze nieuwste blog! Of je nu langere tochten wilt gaan maken of gewoon de perfecte stadsfiets zoekt, we onthullen de geheimen om de ideale framemaat te kiezen die past bij jouw unieke lichaamslengte. Zo hebben veel fietsen hun eigen maten. Van compact tot langgerekt, we bieden een beknopte gids om jouw fietservaring te optimaliseren. Vergeet het gedoe van ongemakkelijke ritten en verkeerde fietsmaten. Lees verder en ontdek welke maat het beste bij jou past! 

BESV TR LE Low Step

De BESV TR LE Low Step is beschikbaar in de maten S, M en L. De fiets in maat S heeft een framemaat van 45 cm, de M van 50 cm en de L van 55 cm. Hieronder is te zien welke lengtes geschikt zijn voor de drie verschillende maten:

 

S

M

L

Lengte bestuurder

160 - 175 CM

170 - 185 CM

180 - 195 CM


Verder is dit niet voor niks een Low Step fiets. De opstap is namelijk maar 41 cm tot aan de grond. Dit betekent dat deze fiets geschikt is voor een grotere groep mensen van verschillende leeftijden.

BESV CT 2.6 Low Step

De BESV CT 2.6 Low Step is ook beschikbaar in de maten S, M en L. De fiets in maat S heeft een framemaat van 45 cm, de M van 50 cm en de L van 55 cm. Hieronder is te zien welke lengtes geschikt zijn voor de drie verschillende maten:

 

S

M

L

Lengte bestuurder

160 - 175 CM

170 - 185 CM

180 - 195 CM


Ook deze fiets is weer niet voor niks een Low Step fiets. Net als bij de BESV TR LE is de opstap namelijk maar 41 cm tot aan de grond. Dit betekent dat deze fiets ook geschikt is voor een grotere groep mensen van verschillende leeftijden.

BESV TR  - B 1.5 Low Step

De BESV TR - B 1.5 Low Step is ook beschikbaar in de maten S, M en L. De fiets in maat S heeft een framemaat van 47 cm, de M van 52 cm en de L van 56 cm. Hieronder is te zien welke lengtes geschikt zijn voor de drie verschillende maten:

 

S

M

L

Lengte bestuurder

164 - 175 CM

175 - 188 CM

187 - 198 CM

 

Net als bij de bovenstaande twee fietsen, is ook deze fiets een Low Step fiets. Met een opstaphoogte van 42 cm tot aan de grond, kunnen veel verschillende leeftijden genieten van deze BESV TR - B 1.5 Low Step fiets.

Elektrische fiets huren bij Skala.nl

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste elektrische fiets in huis wilt hebben, maar dat in een keer betalen soms lastig kan zijn. Daarom maken wij het mogelijk om voor een klein maandelijks bedrag de beste elektrische fietsen van onder andere het merk BESV in huis te halen. Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen. Na je aanvraag nemen wij contact met je op en lopen we samen de aanvraag door. Indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

4 producten(en)