Voordelen van producten leasen

Voordelen van producten leasen

Ten eerste is het goed om te weten wat leasen nu precies is. Leasen is het lenen van een apparaat. Het verschil tussen kopen en leasen is dat de aanbieder eigenaar blijft van het product, maar jij het voor een bedrag per maand kunt gebruiken!

De 4 grote voordelen van leasen

Het huren of leasen van een apparaat heeft 4 grote voordelen: niet direct een grote aanschafprijs, alles in een service, het nieuwste model en beter kostenbeheer.

1. Geen grote aanschaf in één keer!

Een groot voordeel van leasen is dat je niet in één keer een grote aanschaf hoeft te doen. Zo heb je wel het nieuwste van het nieuwste in huis, voor een relatief klein bedrag per maand.

2. Alles-in-1-service

Een ander groot voordeel van leasen is de extra service die je bij veel bedrijven krijgt. Indien er problemen zijn met het geleasede product of dienst wordt dit vaak kosteloos verholpen door de aanbieder. Als het apparaat kapot is, komt er iemand om hem te maken of een vervangend apparaat installeren!

3. Nieuwste model

Het nieuwste model televisie met alle snufjes? Of een extra zuinige wasmachine met de nieuwste functies? Deze nieuwe collecties zijn vaak aardig aan de prijs. Bij het leasen van een product heb je altijd de nieuwste apparaten in huis!

4. Beter kostenbeheer

Aangezien je bij het leasen van producten een maandelijks bedrag betaald voor het gebruiken van een dienst of het product, weet je precies wat je maandelijkse kosten zijn. Onverwachtse kosten zoals onderhouds- en reparatiekosten worden hiermee bespaard en zo kom je nooit voor onverwachte verassingen te staan! Super handig!

Kortom, waarom leasen?

Naast de bovenstaande vier voordelen is het ook nog een belangrijke afweging of je zelf liever producten bezit of niet. Hoe lang ben je van plan om het product te gaan gebruiken? Meestal komt er na twee jaar weer iets nieuws op de markt waar je aandacht naar uitgaat. Je zal bijvoorbeeld dan net maar uitgekeken zijn op dat ene product waar je destijds zoveel voor betaald hebt. Met het leasen van een product heb je hier vaak geen last van. In dit geval beëindig je het leasecontract of je past het leasecontract aan, waardoor je nog steeds de beschikking hebt over de nieuwste producten in de markt. Waar wacht je nog op!  

Bij Skala ben je aan het juiste adres om apparaten te leasen!

Bekijk ons aanbod →