Waarom kiezen voor een Samsung QuickDrive of OptimalDry?

Waarom kiezen voor een Samsung QuickDrive of OptimalDry?

We kunnen ons bijna geen leven zonder huishoudelijke apparatuur meer voorstellen. Op de markt zijn er duizenden modellen te vinden, waardoor de keuze steeds lastiger wordt. Samsung biedt modellen aan met extra comfort ten opzichte van de standaardmodellen. Maar welke extra’s bieden deze modellen? Deze blog geeft de grootste voordelen weer, van de Samsung technologieën QuickDrive en OptimalDry. Lees snel verder om meer over Samsung QuickDrive en OptimalDry te ontdekken!

Samsung apparaten

Samsung houdt zich altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Om op deze manier hun apparaten optimaal te verbeteren. Samsung ontwikkelt deze technologieën om mensen te helpen en het beste uit de apparatuur te halen! Samsung wil tot de dag van vandaag, de apparaten verbinden aan de wereld van morgen. Zo zal er altijd een Samsung apparaat zijn, die aan jouw wensen voldoet!

Samsung Quick Drive

Samsung heeft met de QuickDrive functie hun apparaten een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. De QuickDrive zorgt ervoor dat wassen en drogen tot wel 50% tijd bespaart. Hierbij gebruiken de meeste apparaten ook 20% minder energie. Dit komt doordat de apparaten gebruik maken van een Q-Drum. De Q-Drum bestaat uit een hoofdtrommel met een achterplaat. De trommel en plaat bewegen in tegengestelde richting van elkaar. Hierdoor wordt je wasgoed snel en krachtig schoon.

Wanneer je de QuickDrive-technologie op je apparaat aanzet, kun je veel sneller de was doen. De Samsung QuickDrive maakt namelijk gebruik van een trommelrotatie en extra watershots. Hierdoor dringt het wasmiddel sneller door de stoffen en zorgt het voor een snelle reiniging. De belangrijkste eigenschap van een Samsung apparaat met QuickDrive is, dat het was- en droogresultaat hetzelfde blijft!

Samsung OptimalDry

In het jaar 2016 kwam Samsung met de OptimalDry techniek. Met de OptimalDry technologie, kan de wasdroger met sensoren meten hoe vochtig de was nog is. De apparaten beschikken vaak over 3 sensoren voor optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid van de was. Zodra de kleding droog is, stopt de wasdroger automatisch met draaien. Op deze manier ben je sneller klaar met de was, met minimaal energieverbruik.

Een OptimalDry apparaat voorkomt beschadigingen aan kleding en meldt wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. De Samsung OptimalDry past zich dus voortdurend op jou aan, voor het beste resultaat, maximale bescherming en minimale energieverbruik!

Samsung apparaten huren?

Ben jij na het lezen van deze blog geïnteresseerd geworden in Samsung QuickDrive of Samsung OptimalDry? Bij Skala huur je eenvoudig en voordelig de beste producten van topmerken als Samsung, hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Skala biedt een Samsung assortiment bestaande uit onder andere wasmachines, drogers, koelvriescombinaties en televisies.

Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!