Welke TV past bij jou?

Welke TV past bij jou?

De keuze wordt steeds groter en veel consumenten zien door de bomen het bos niet meer; een nieuwe TV uitzoeken, hoe kies je er nou eentje uit met zoveel aanbod? In deze blogpost gaan we aan de hand van een aantal onderdelen uitzoeken welke TV het beste bij jou past.

Formaat
Iets wat natuurlijk erg belangrijk is, is het formaat van je nieuwe televisie. Het formaat is natuurlijk persoonlijke voorkeur, maar je moet ook denken aan bijvoorbeeld hoe ver jouw bank van de televisie staat, en wat past bij de inrichting van de kamer. Een klein rekensommetje waarmee je ongeveer kunt berekenen welk formaat zou passen in de ruimte waar jij je nieuwe televisie wilt, is het delen van het aantal centimeters van de bank/stoel naar de televisie gedeeld door 5. Dus is jouw bank bijvoorbeeld 250 cm van de muur, dan zou je een televisie van 50 inch kunnen nemen.

Scherm
Een onderdeel wat ook zeker niet onbelangrijk is, is natuurlijk het scherm van je TV. Bij Skala.nl kun je televisies leasen met LED- of QLED-beeldschermen. Een televisie met een LED-scherm is de vernieuwde versie van de oudere LCD-schermen. Het verschil is dat de kristallen van het scherm verlicht worden door LED-licht, waardoor deze nieuwe televisies, dunner, zuiniger en mooier zijn. QLED is de nieuwste versie van het LCD-scherm en geeft door nieuwe technologie een prachtig beeld met kleuren die heel erg trouw zijn aan de originele kleuren.

Smart TV
Ben je iemand die vaak Netflix of YouTube kijkt? Dan is een smart TV echt iets voor jou. Smart TV’s geven je via je televisie toegang tot internet, zo kun je apps downloaden op je televisie. Je kunt dus allerlei online streaming diensten downloaden, denk niet alleen aan Netflix, maar ook Videoland, Disney+ en Prime Video! Al je favoriete films en series wanneer je wilt zo op jouw eigen TV.

Overige dingen
Andere dingen die ook nog belangrijk zijn bij het uitkiezen van je nieuwe televisie is natuurlijk eventuele reflectie van ramen of andere lichtbronnen in de kamer. Nog iets om over na te denken dat misschien niet gelijk in je hoofd springt, is het energieverbruik, ook zeker geen onbelangrijk onderdeel. Het kan natuurlijk ook zijn dat je een voorkeur hebt voor een bepaald merk, kleur of graag wilt dat er een ander apparaat gekoppeld kan worden. Denk hierbij aan een Apple Airplay, Google Cast of gewoon bluetooth in het algemeen.

Al deze dingen zijn onderdelen om goed over na te denken bij het uitzoeken van een nieuwe televisie. Als je eenmaal weet welk formaat je wilt, of je een smart TV wilt ja of nee, wat voor soort scherm ect cetera, kun je op Skala.nl heel eenvoudig de filters aanklikken die jij wilt, en dan houd je de TV’s over die perfect op jouw wensen zijn afgesteld. Als je leaset bij Skala.nl kun je maandelijks een laag bedrag betalen, in plaats van in één keer een flink bedrag te betalen, nog een extra voordeel dus!

Televisie huren bij Skala.nl

Bij Skala.nl kan je een televisie huren van onder andere de topmerken Samsung, LG en Philips. Deze televisies huur je bij Skala.nl voor een lage prijs per maand. Daarnaast wordt jouw nieuwe televisie gratis bij jou thuisbezorgd en geïnstalleerd door onze monteur. Mocht je televisie gedurende de looptijd van je contract kapotgaan dan zijn de reparatie kosten voor Skala.nl. Daarnaast biedt Skala.nl jou de mogelijkheid om jouw televisie na 3/5 deel van de looptijd om te ruilen tegen een nieuw model. Dit is het fijne van huren bij Skala.nl. Geen onverwachte kosten. Geen gedoe. Alles wordt voor je geregeld!

4 producten(en)