Omruilen

Wat gebeurt er met mijn overeenkomst/apparaat aan het einde van de huurperiode?

Aan het einde van de huurperiode wordt de overeenkomst automatisch stilzwijgend verlengd. In deze periode is de overeenkomst maandelijks opzegbaar. Je hebt dan de volgende keuzes:

Apparaat teruggeven

Mocht je na afloop van het contract je apparaat niet meer willen, kun je deze gewoon laten ophalen door ons. Het contract wordt dan beëindigd.

Apparaat kopen

Verder heb je ook nog de optie om het apparaat na afloop van je contract te kopen. Voor meer informatie hierover neem contact op met onze klantenservice.

Apparaat blijven huren

Ben je nog blij met het apparaat wat je hebt staan? Je kunt ervoor kiezen om het apparaat te blijven huren, je contract wordt dan verlengd! De huurprijs wordt dan lager.

Apparaat omruilen

Het is tijdens je contract mogelijk om je apparaat in te ruilen voor een nieuwer model, of voor een heel ander soort apparaat.

 

Hoe werkt omruilen?
Ongeacht de huurtermijn is het bij Skala.nl mogelijk om de gehuurde apparatuur na verloop van drie vijfde deel van de overeengekomen looptijd om te ruilen voor een nieuwer model. Huur je een TV voor bijvoorbeeld 5 jaar dan mag je na 3 jaar de nieuwste TV al uitkiezen. Op deze manier blijf je “up-to-date” met de technische ontwikkelingen en heb je altijd het nieuwste van het nieuwste in huis. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je na 3 jaar geen nieuwe TV meer nodig hebt maar liever een wasmachine wilt, ook dit is mogelijk bij Skala.nl. Wil je graag een omruil maken? Dit kun je doen door te bellen met onze klantenservice op onderstaand nummer. Heb je nou nog vragen over omruilen, wil je advies over welk product je moet kiezen of ben je benieuwd naar jouw opties? Neem dan ook eens contact op met onze klantenservice, we zijn er om je te helpen!

Tel: 088-712 9000 (ma t/m do van 08.30 tot 20.00, vr van 8.30 tot 17.00 & za/zo van 12.00 tot 17.00)                                                       

E-mail: klantenservice@skala.nl