Voordelen

de nieuwste producten   

De nieuwste producten:

Groot assortiment A-merken

Skala.nl staat voor kwaliteit. Daarom vind je bij ons uitsluitend A-merken zoals Bosch, Samsung, AEG, Hisense, Apple, Philips en LG. Normaal hangt aan deze topmerken een stevig prijskaartje, maar als je huurt bij Skala.nl heb je geen hoge aanschafkosten. Je betaalt alleen een klein bedrag per maand. Zo houd je dus meer budget over voor andere uitgaven.

Omruilservice

Ongeacht de huurtermijn is het bij Skala.nl mogelijk om de gehuurde apparatuur na verloop van drievijfde deel van de overeengekomen looptijd om te ruilen voor een nieuwer model. Huur je een laptop voor bijvoorbeeld 5 jaar dan mag je na 3 jaar de nieuwste laptop uitkiezen. Op deze manier blijf je “up-to-date” met de technische ontwikkelingen en heb je altijd het nieuwste van het nieuwste in huis. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je na 3 jaar geen nieuwe laptop meer nodig hebt maar liever een wasmachine wilt, ook dit is mogelijk bij Skala.nl.

klein bedrag per maand

Klein bedrag per maand:

Grote aanschaf voor een klein bedrag per maand

De aanschaf van een nieuwe wasmachine, Ultra HD TV of leuke laptop kan een forse aanslag zijn op je bankrekening. En dat wil je liever niet. Skala.nl maakt het mogelijk om toch je gewenste apparaat in huis te halen, zonder dat je direct een groot bedrag moet betalen. Omdat je maar een klein bedrag per maand betaalt, houd je meer over voor andere uitgaven.

Wil je huren voor een extra aantrekkelijke prijs? Neem dan een kijkje in ons assortiment gebruikte apparaten. Deze apparaten zijn niet meer gloednieuw, maar nog wel in uitstekende staat. En je krijgt er dezelfde vertrouwde service van Skala.nl bij!

100% servicegarantie  

Onbeperkt garantie:

Gaat je apparaat stuk of functioneert het niet goed meer? Geen nood. Op al onze apparaten zit volledige servicegarantie en dat is helemaal gratis. Gedurende de hele huurperiode! Meld je de storing voor 12 uur dan is onze reparatieservice er de volgende werkdag al. Mocht repareren bij je thuis niet lukken? Dan nemen we het apparaat mee en krijg je (tijdelijk) een vervangend apparaat. Dat is het fijne van huren bij Skala.nl. Geen onverwachte kosten. Geen gedoe. Alles wordt voor je geregeld!

Skala.nl houdt van duidelijkheid. Wij rekenen geen bezorgkosten, geen installatiekosten en geen administratiekosten. Zelfs eventuele reparatiekosten nemen wij voor onze rekening. Een apparaat huur je bij ons voor 3 of 5 jaar. Dat hangt af van het soort product en de wensen die jij hebt. De maandelijkse kosten die horen bij de producten en de verschillende termijnen staan bij het apparaat vermeld op onze site. Jaarlijks indexeren wij de huurprijzen opnieuw, maar verder komen er geen extra kosten meer bij. Helder verhaal toch?

Klanten waarderen ons met een 9:

Uitstekende klantenservice

Skala.nl is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in de verhuur van elektronische apparaten. Dankzij die ervaring weten wij heel goed wat klanten van ons verwachten: kwaliteit en service. En dat is precies wat wij je bieden. Onderzoek bewijst dat. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9!

KiyOh klantbeoordelingen: