De drie verschillende BESV modellen

De drie verschillende BESV modellen

Ontdek de mooie stijl en goede kwaliteit van de BESV-fietsen bij Skala. In deze blog duiken we dieper in op drie modellen van BESV: de BESV premium TR LE LS, BESV premium CT 2.6 LS en de BESV premium TR-B 1.5 LS. Elk van deze modellen is ontworpen voor meer plezier en innovatie tijdens het fietsen. Lees verder om te ontdekken welke BESV-fiets het beste bij jou past!

Het merk BESV

Het merk BESV is een wereldwijd bedrijf, die bekend staan om het maken en verkopen van hoogwaardige elektrische fietsen. Met unieke en stijlvolle ontwerpen, geavanceerde technologie en een sterke focus op innovatie. Het merk zet zich in om geweldige elektrische fietsen te creëren voor iedereen. Wil je meer weten over het merk BESV? Lees dan hier onze speciale blog hierover.

De BESV premium TR LE LS

De BESV TR LE LS is een stijlvolle e-bike met lage instap, voorzien van een krachtige 504Wh batterij en een sportieve voorwielmotor. Met verstelbaar zadel, comfortabele grip en efficiënte remmen, weegt deze fiets 27,5 kg en kan tot 120 kg dragen. De BESV TR LE LS is een geweldige keuze voor allerlei soorten fietsers! Ontdek de e-bike wereld met de BESV TR LE LS!

De BESV premium CT 2.6 LS

Ontdek de BESV CT 2.6 LS, een fantastische e-bike met Bluetooth en lage instap. Koppel je telefoon aan de Shimano display, selecteer je versnelling en fiets moeiteloos met de krachtige Shimano E-5000 motor. Met 8 versnellingen, sterke schijfremmen en een krachtige 504Wh batterij, weegt de CT 2.6 LS slechts 31,55 kg. Ideaal voor zorgeloos en stijlvol fietsen!

De BESV premium TR-B 1.5 LS

De BESV TR-B 1.5 LS, met lage instap, is ontworpen voor avontuur. Uitgerust met een krachtige Bosch Performance motor en een soepele 11-speed Shimano CUES aandrijving, biedt deze fiets een geweldige rijervaring. Met een naadloos gelast frame en een stoere uitstraling in metallic staal, ben je klaar voor elk avontuur.

BESV fiets huren?
Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste elektrische fiets in huis wilt hebben, maar dat in een keer betalen soms lastig kan zijn. Daarom maken wij het mogelijk om voor een overzichtelijk maandelijks bedrag de beste elektrische fietsen van onder andere het merk BESV in huis te halen. Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen. Na je aanvraag nemen wij contact met je op en lopen we samen de aanvraag door. Indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!