Liebherr bij Skala!

Liebherr bij Skala!

Liebherr heeft tijdens de German Design Awards 2023 een prijs gewonnen in de categorie Excellent Product Design Kitchen. Liebherr heeft een nieuwe serie vrijstaande apparaten en deze hebben de prijs gewonnen. Skala biedt verschillende Liebherr apparaten, daarbij biedt Skala één van deze koelkasten aan en hierover zullen we in deze blog wat meer vertellen.

Liebherr koelkast 

Het stijlvolle design en de intelligente vershoud-technologieën trokken de jury over de streep. 7 koelkasten van de Prime en Peak-serie van Liebherr hebben mede hierom een prachtige prijs gewonnen. “De koelkasten bieden veel innovatieve oplossingen van SmartSteel-interieur, BioFresh met HydroBreeze, Fish&Seafood-Safe, LightTower en Touch&Swipe-display”, schrijft de organisatie. “De heldere, minimalistische stijl van HardLine-Design geeft een echt gevoel van elegantie en past naadloos in elke keukenstijl.”

Vooral het feit dat de koelkasten zo mooi afgewerkt zijn, van binnen en buiten, de hoogwaardige interieurstijl en de elegante vormen werden door de jury erg gewaardeerd. “Tegelijkertijd blinken deze toestellen uit door een doordachte en uitgebreide functionaliteit, die verschillende koel- en bewaarmogelijkheden biedt”, aldus de jury. “De onderscheiding onderstreept eens te meer het uitzonderlijke productontwerp en de kwaliteit die Liebherr definiëren als de koelspecialist”, schrijft Liebherr in een schriftelijke reactie.

Liebherr is een absolute specialist op het gebied van koelen en vriezen. Het is een kwalitatief zeer hoogwaardig Duits merk wat veel aandacht besteedt aan design en details hiervan. Dit is dan ook wat Liebherr zo onderscheidt van de concurrentie. Ze hebben een erg breed assortiment van wel meer dan 200 koelkasten en vriezers, geen enkel ander merk kan tippen aan dit aanbod.

Liebherr huren bij Skala

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Met merken als BoschSamsung, Liebherr en LG in ons assortiment is er voor ieder wat wils. De RD 5250 Prime is vanaf nu ook beschikbaar bij Skala. Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen nadat je een product hebt uitgekozen. Na de aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

4 producten(en)