De duurzame Liebherr apparaten

De duurzame Liebherr apparaten

Duurzaamheid en milieubewustzijn wordt steeds belangrijker. Liebherr heeft verschillende duurzame koelkasten, koelvriescombinaties en vriezers, waar de focus ligt op energie-efficiëntie, innovatie en milieuvriendelijkheid.  In deze blog gaan we dieper in op de duurzame Liebherr apparaten en wat dit voor jou kan betekenen!

Energie-efficiëntie

Liebherr apparaten zijn ontworpen met een sterke focus op energie-efficiëntie. De apparaten maken gebruik van een geavanceerde technologie. Het gaat hier om hoogwaardige isolatiematerialen en compressoren. Hierdoor wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt. Deze energiebesparende functies zorgen niet alleen voor lagere energiekosten, maar dragen ook bij aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen en de bescherming van natuurlijke hulpbronnen.

Milieuvriendelijke koelvloeistoffen

Liebherr maakt gebruik van milieuvriendelijke koelvloeistoffen met een laag GWP. Dit staat voor Global Warming Potential, en het berekent hoeveel het broeikaseffect toeneemt door de uitstoot van een bepaald broeikasgas en vergelijkt dit met de uitstoot van eenzelfde hoeveelheid CO2. De apparaten maken vaak gebruik van koelvloeistoffen zoals R600a en R290. Deze koelvloeistoffen hebben een lager impact op het broeikaseffect en verminderen hierdoor de milieuvoetafdruk van apparaten.

Duurzame productieprocessen

Bij Liebherr vinden ze duurzaamheid erg belangrijk in alle stappen van het productieproces. Ze proberen grondstoffen efficiënt te gebruiken, verminderen afval en zorgen ervoor dat ze water en energie verantwoordelijk gebruiken in hun fabrieken. Door te investeren in duurzame productiemethoden, proberen ze de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden en bij te dragen aan een economie waarin materialen worden hergebruikt.

Langere levensduur

Liebherr streeft ernaar om apparaten te produceren die lang meegaan. Door hoogwaardige materialen en robuuste constructies te gebruiken, zorgen ze ervoor dat hun producten bestand zijn tegen intensief gebruik en de tand des tijds doorstaan.

Certificeringen en erkenningen

Liebherr heeft verschillende certificeringen en erkenningen ontvangen voor hun inzet op het gebied van duurzaamheid. Ze voldoen aan internationale normen en zijn bekroond met labels zoals het EU Energy Label met de hoogste energie-efficiëntieklasse, ENERGY STAR-certificering en het Duitse Blaue Engel-label. Deze erkenningen bevestigen de toewijding van Liebherr aan duurzaamheid en helpen consumenten bij het maken van milieubewuste keuzes.

Liebherr producten huren?

Ben jij na het lezen van deze blog nou geïnteresseerd geworden in Liebherr producten? Bij Skala kun je Liebherr apparaten huren! Bij Skala huur je eenvoudig en voordelig de beste producten van topmerken als Liebherr, hiermee ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Skala biedt een Liebherr assortiment bestaande koelkasten, vriezers en koelvriescombinaties

Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen nadat je een product hebt uitgekozen. Na je aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!

4 producten(en)