Zo ben jij nog sneller met wassen!

Zo ben jij nog sneller met wassen!

Of we het nou willen of niet, de was zal toch gedaan moeten worden. Wanneer er gewassen moet worden, is het toch fijn om het zo snel mogelijk af te hebben. Met deze tips en trucjes zul je merken dat je was sneller klaar kan zijn! Op deze manier is het misschien toch nog fijn om je was te doen.

Tijd besparen op het wassen

Het spreekt natuurlijk een beetje voor zich. Maar het sorteren van je was, kan veel tijd besparen! Door verschillende wasmanden in je wasruimte te plaatsen, kan de witte, donkere en gekleurde was makkelijk gesorteerd worden. Is de wasmand vol? Dan weet je dat het tijd is om een was te draaien. Wanneer je over niet zoveel ruimte beschikt, om verschillende wasmanden te plaatsen, sorteer dan de was, wanneer de wasmand vol is. Op deze manier ontstaan er verschillende stapels en zie je precies hoeveel wasbeurten er gedraaid moeten worden. Skala geeft je handige tips over hoe je vuile was het beste sorteert! Naast het sorteren van de was kan een korter wasprogramma op een hoge temperatuur tijd besparen. Langer wassen is namelijk niet altijd beter.

Tips voor het drogen van de was

Er zijn verschillende tips om je droger minder hard en lang te laten werken. Zet bijvoorbeeld na het wassen, je wasmachine nog een keer op centrifugeren. Op deze manier wordt er nog meer water uit je kleding gehaald. Wanneer je geen droger hebt, komt deze tip ook zeker van pas. Je zult merken dat je was minder lang hoeft te drogen op een rekje.

Eén van de belangrijkste aandachtspunten voor je droger blijft de hoeveelheid kleding in de trommel. Wanneer je droger te vol zit met kleding, zal de droger langer moet draaien om je kleding droog te krijgen. Let er daarom op dat je, je droger niet te vol stopt! Nog een handige tip kan zijn om een zachte, droge handdoek bij je kleding in de droger te stoppen. Door de handdoek zullen de kleren sneller drogen!

Minder kreukels

Kleding strijken is vaak niet het meest leuke werkje van de was. Hierdoor kies je vaak alleen de hoognodige kleding stukken uit. Maar denk er ook eens over na om je kleding na het wassen goed uit te kloppen, voordat je het ophangt. Door het uitkloppen van je kleding kunnen de grote kreukels vermeden worden. Op deze manier zal je nog minder hoeven te strijken!

Wasmachine of droger huren?

Bij Skala begrijpen we dat je graag de beste merken in huis wilt hebben, maar dat dit in een keer betalen soms lastig kan zijn. Bij Skala kun je voor een klein maandelijks bedrag de beste apparaten in huis halen. Met merken als BoschSamsung en LG in ons assortiment is er voor ieder wat wils. Je kunt gemakkelijk op de website een aanvraag doen nadat je een product hebt uitgekozen. Na je aanvraag nemen wij contact met je op en lopen wij samen met je de aanvraag door, indien nodig kunnen wij de bestelling nog aanpassen zodat het perfect bij je wensen aansluit. Bij Skala heb je geen verborgen kosten, geen addertjes onder het gras en geen problemen! Klik hier om meer te lezen over onze service. Ervaar het gemak van huren bij Skala en doe nu je aanvraag!


4 producten(en)