Add-ons: de kers op de taart van je huurproduct

Add-ons: de kers op de taart van je huurproduct

Vanaf juni 2024 is het mogelijk om bij Skala add-ons toe te voegen aan je producten. Deze extra services kun je erbij huren voor een kleine maandelijks bedrag, zodat je product helemaal compleet is. Zo heb je altijd alles bij de hand wat je nodig hebt, zonder dat je zelf hoeft te investeren in accessoires. Kies uit handige add-ons als wasmiddel, vaatwastabletten, muurbeugels, pannensets en meer. Met deze add-ons maak je je huurproduct helemaal naar wens, voor extra gemak en comfort. Bekijk welke opties bij jou passen en voeg ze toe. Zo profiteer je van een compleet pakket tegen een voordelige prijs.

Wasmachine & wasmiddel

Huur je een wasmachine? Dan kan je vanaf nu voor maar € 5.95 extra per maand wasmiddel erbij krijgen. Met dit abonnement ontvang je ieder jaar 2 flessen Robijn Klein en Krachtig. Dit staat gelijk aan 246 wasbeurten. Dit is het gemiddelde aantal wasbeurten per jaar bij een gemiddeld huishouden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het kopen van wasmiddel en kun je direct aan de slag met je nieuwe wasmachine. Meer info over de voordelen van deze toevoeging aan je bestelling? Kijk hier voor meer informatie.

Vaatwasser & vaatwastabletten

Wil je een nieuwe vaatwasser en jezelf nooit meer zorgen maken over vaatwastabletten? Dan is deze extra service helemaal iets voor jou! Voor maar € 5,95 per maand extra ben jij de gehele verhuurperiode voorzien van vaatwastabletten van een A-merk! Je ontvangt 7 dozen per jaar, met in totaal 280 tabletten. Genoeg voor een jaar schone vaat. Vaatwastabletten zijn duur in aanschaf, maar onmisbaar voor je vaatwasser. Met deze add-on heb je altijd voldoende tabletten in huis zonder dat je er zelf op hoeft te letten. Meer weten? Lees hier alle info die je nodig hebt over het vaatwastablet abonnement of bekijk hier alle vaatwassers die je bij Skala kan huren.

TV & muurbeugel

Maak je TV compleet met de Vogel's muurbeugel. Dit is een handige en praktische oplossing om je televisie op te hangen aan de muur. Het biedt verschillende voordelen:

  1. Door de tv aan de muur te hangen, bespaar je veel ruimte in je woonkamer.
  2. Een goed geïnstalleerde Vogel's muurbeugel van Skala zorgt ervoor dat je tv super stevig en veilig aan de muur hangt.
  3. Een tv die tegen de muur hangt, geeft je woonkamer een moderne en opgeruimde uitstraling.

Met deze extra optie van Skala hoef je zelf geen geschikte beugel te zoeken en te installeren en dat vanaf maar € 3.95 per maand. Onze monteurs hangen je TV veilig en stijlvol aan de muur, lees hier meer over alle informatie.

Laptop

Voor je laptop is er een heel pakket beschikbaar voor maar € 6.95 per maand. Deze extra toevoeging is ideaal om de optimale werkplek in te richten. Je krijgt bij dit pakket namelijk een monitor, toetsenbord, muis, headset, laptoptas en VPN. Dit is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Ideaal toch? Dus maak met deze extra optie je laptop helemaal af en zorgen voor extra comfort en productiviteit. Zo hoef je zelf geen losse accessoires aan te schaffen. Bekijk hier alle informatie.

Fornuis & pannenset

Huur je een fornuis? Kies dan voor de pannenset van Skala. Je ontvangt een complete set kwaliteitspannen om heerlijk mee te koken. Pannen zijn een must-have voor elke keuken, maar zijn als snel best duur. Met deze extra optie voor slechts € 3,95 per maand heb je direct een mooie en nieuwe set pannen die bij jouw fornuis past.

Koelkast & magnetron

Maak je keuken compleet met een magnetron. Met deze extra optie voor slechts € 4,95 per maand ontvang je een nieuwe magnetron in huis om snel eten op te warmen en te ontdooien. Je ontvangt eenmalig een nieuwe magnetron met verschillende handige functies en technologieën. Met deze extra optie hoef je geen nieuwe magnetron te zoeken en te kopen. Meer weten? Check hier alle ins en outs over deze extra optie.

Playstation & 3 spellen

Voor de gamers is er speciaal een spellenpakket samengevoegd. Voor slechts € 4,95 per maand extra ontvang je 3 nieuwe games bij je Playstation om lekker te gamen. Games zijn duur in aanschaf, maar onmisbaar bij een PlayStation. Speel met dit spellenpakket direct EA Sports FC, Spiderman of EA Sports F1 op je gloednieuwe Playstation. Met deze extra optie heb je altijd de leukste spelletjes in huis voor eindeloos game plezier, jaar na jaar. Laat je gamingdroom werkelijkheid, lees hier meer.

Kies nu voor de kers op de taart bij Skala

Met deze add-ons kun je je huurproduct helemaal naar wens samenstellen. Zo heb je altijd alles bij de hand wat je nodig hebt, zonder dat je zelf hoeft te investeren in accessoires. Voor een kleine meerprijs per maand geniet je van extra gemak en comfort. Bekijk hier welke extra services je kan verwachten bij het huren van een add-on. Profiteer van een compleet pakket tegen een voordelige prijs. Toch nog een vraag over deze extra opties? Bel dan 088-712 9000 en onze klantenservice helpt je verder!

 

4 producten(en)