E-bike leasen particulier

E-bike leasen particulier

E-bike leasen versus kopen

E-bikes worden steeds populairder in Nederland. En niet voor niets, het is een eenvoudige manier om snel van A naar B te reizen. Maar ga je een nieuwe e-bike kopen, of een e-bike particulier leasen? Skala helpt je bij je keuze!

E-bike leasen particulier

De aankoop van een e-bike is een flinke kostenpost. Zo betaal je voor een gemiddelde e-bike ongeveer € 1800, met zelfs uitgebreide modellen tot € 8000. Dit maakt een e-bike ook interessant om te leasen. Zo betaal je een vast bedrag per maand, waarmee je zorgeloos iedere dag gebruik kan maken van een gloednieuwe fiets. Daarnaast profiteer je bij een e-bike leasen als particulier van volledige service. Denk aan gratis jaarlijks onderhoud, reparatie binnen 48 uur, Pech Onderweg Service en bij diefstal direct een nieuwe fiets. Ook kan je bij Skala een e-bike leasen zonder BKR-check, wel controleren we je kredietwaardigheid.

De voordelen van een e-bike leasen als particulier in het kort:

  • Abonnement: niet kopen, maar gebruiken
  • Vast bedrag per maand, geen onverwachte kosten
  • Altijd de nieuwste fiets
  • 100% fiets- en accugarantie
  • Inclusief reparatie en onderhoud
  • E-bike leasen zonder BKR-check

Wil je meer weten over e-bike particulier leasen? Bekijk ons lease assortiment door te klikken op de button hieronder:

E-bike leasen particulier →

E-bike kopen

Naast een e-bike leasen, heb je als particulier natuurlijk ook de mogelijkheid om een e-bike te kopen. De fiets is dan direct jouw eigendom, wel moet je een flink bedrag op je spaarrekening hebben staan. Daarnaast moet je ook rekening houden met jaarlijkse onderhoudskosten. Wanneer je kiest om een e-bike te kopen heb je wel de keuze uit een ruimer aanbod.

De voordelen van een e-bike kopen in het kort:

  • De e-bike is direct jouw eigendom
  • Geen kosten die iedere maand terugkomen
  • Goedkopere optie wanneer je het geld hebt staan voor de aankoop van de e-bike en de onderhoudskosten

Wat is nu beter: e-bike leasen of kopen?

Het is afhankelijk van jouw situatie wat nu een betere of voordelige keuze is. Zo kies je bij een e-bike leasen als particulier voor zekerheid en profiteer je van de nieuwste producten en een hoog service niveau. Wanneer je nog een mooi bedrag op je spaarrekening hebt staan, dan is kopen aantrekkelijk.